Головна Новини Суспільство події Арахамія вибачився за припарковане з порушенням автомобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія вибачився за припарковане з порушенням автомобіль

Депутат заплатив штраф в розмірі 510 грн

13 березня 2021, 00:48
Поділіться публікацією:

Голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамія поліція оштрафувала за порушення правил парковки у Офісу президента України.

Арахамія вибачився за припарковане з порушенням автомобіль

Давид Арахамія (фото з відкритих джерел)

Арахамія заплатив за парковку з порушеннями. Глава фракції "Слуга народу" сплатив штраф в розмірі 510 грн — прямо на місці. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Пізніше в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" Арахамія вибачився за припарковане з порушенням авто.

"Я хочу принести вибачення всім громадянам України і, звичайно, жителям столиці. У мене виправдань немає", — сказав глава фракції "Слуга народу".

Він також додав, що, як звичайна людина, користується своєю машиною, а не державної.

"Як будь-який водій, я іноді порушую. І, звичайно, плачу штрафи і несу відповідальність, яка передбачена законом", — додав нардеп.

І уточнив, що там був сніг і він не бачив взагалі розмітки.

Нагадаємо, лідерка партії "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що незабаром в Україні будуть легально використовувати каннабіс в медичних цілях. За словами політика, рішення про застосування медичного канабісу ось-ось буде готово. Таку інформацію він надав журналістам інформагентства УНІАН. Глава фракції відзначає, що медичний канабіс НЕ буде вирощуватися в Україні. Відповідно до цього депутати вирішили, що можуть вирішити питання без законопроекту. Арахамія повідомив, що в Україні існує "червоний рецепт". Сюди входять наркотичні засоби, що використовуються в медичних цілях, зокрема опіати. Тому влада вирішила просто в цей список додати і канабіс. Загалом список "червоних рецептів" незабаром буде розширено. Протягом трьох-чотирьох місяців медична сфера почне тестувати такий механізм допомоги хворим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини