Головна Новини Суспільство події Американський поліцейський випадково вистрілив у свого 15-річного сина: який стан хлопця
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський поліцейський випадково вистрілив у свого 15-річного сина: який стан хлопця

Поліцейський Північної Кароліни випадково вистрілив у голову 15-річного сина

29 грудня 2021, 14:51
Поділіться публікацією:

Невідомий поліцейський в окрузі Онслоу, штат Північна Кароліна, випадково зробив постріл у голову свого 15-річного сина в понеділок, 27 грудня, удень, що призвело до небезпечних для життя підлітка поранень. Про це повідомляє FoxNews.

Американський поліцейський випадково вистрілив у свого 15-річного сина: який стан хлопця

Автомобіль Департаменту поліції Джексонвілла - FoxNews

Окружний прокурор Ерні Лі назвав стрілянину "трагічною подією". Підліток був терміново доставлений до військово-морського травматологічного центру в Кемп Лежен, а потім переведений до іншої лікарні, йдеться у повідомленні. Інша станція повідомила, що підліток бореться за своє життя.

WCTI 12 повідомила, що офіцери відповіли на виклик про випадкову стрілянину та знайшли підлітка, якому надана допомога. Батько працює в сусідньому відділі поліції Джексонвілла. 

У заяві Лі сказав, що розслідування триває, і зазначив, що "звіти, заяви та інші докази слідства будуть надані цьому офісу, щоб визначити, які дії, якщо такі будуть, будуть вжиті".

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Сполучених Штатах Америки чоловік вчинив стрілянину у двох містах. Повідомляється, що в різних частинах міста Денвер троє людей загинули внаслідок стрілянини. Ще двоє дістали поранення різного ступеня тяжкості. Також жертвами стрілянини стали двоє громадян у місті Лейквуд. Крім того, раніше ввечері невідомий зловмисник поранив співробітника правоохоронних органів.

Також "Коментарі" писали, що у США затримали хлопця, який влаштував смертельну стрілянину в магазині, у результаті якої загинуло троє людей, а одна перебуває в критичному стані. Усі жертви недільної стрілянини були хлопчиками-підлітками з Гарленду. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини