Головна Новини Суспільство події Американські зірки влаштували бойкот фейсбуку
commentss НОВИНИ Всі новини

Американські зірки влаштували бойкот фейсбуку

Зірки на один день призупинили публікації в фейсбуці

16 вересня 2020, 16:11
Поділіться публікацією:

Кім Кардашьян, Леонардо ді Капріо і інші знаменитості приєдналися до бойкоту Фейсбук. Про це повідомляють на своїх сторінках селебріті.

Американські зірки влаштували бойкот фейсбуку

Основна причина — розпалювання ненависті, пропаганди та дезінформації на платформі напередодні виборів в США. Суть протесту — припинити на добу власні публікації в фейсбуці.

"Мені подобається, що я можу спілкуватися з вами в інстаграме і в фейсбуці. Але я не можу сидіти і мовчати, поки ці платформи продовжують дозволяти поширювати ненависть, пропаганду і дезінформацію. Попереду вибори в США, це дуже важлива частина життя на найближчі кілька років. Зараз не час сваритися ", — заявила Кім Кардашьян.

Підтримав Кім Кардашьян і Леонардо ді Капріо.

"Я користуюся інстаграмом і Фейсбук, але я хочу, щоб вони були силами добра, а не ненависті, жорстокості і дезінформації. Тому поки беру паузу", — написав актор.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Леонардо ді Капріо підписав контракт з Apple.

Аpple погодилася виділити близько $ 200 млн на зйомки фільму Мартіна Скорсезе "Вбивці місячної квітки" з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. Компанія буде відповідати за виробництво картини, в той час як Paramount Pictures займеться його дистрибуцією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини