Головна Новини Суспільство події Агресори знищили автомобіль, що перевозив кисень для хворих на ковід українців:подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Агресори знищили автомобіль, що перевозив кисень для хворих на ковід українців:подробиці

Тільки за один вчорашній день, 9 березня виявлено 6700 нових випадків коронавірусного захворювання

10 березня 2022, 18:00
Поділіться публікацією:

Епідемія коронавірусу ще не зійшла з порядку денного життя нашого суспільства, адже вчора, 9 березня було зафіксовано 6700  випадків цього захворювання,  але в тих регіонах, де  можливо зробити тест.

Агресори знищили  автомобіль, що перевозив кисень для хворих на ковід українців:подробиці

В Україні продовжується епідемія коронавірусу (фото з відкритих джерел)

Дані про це оприлюднив очільник Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко в ефірі телемарафону. Про це інформує УНІАН.

За його словами, короновірус не зник з України. В закладах охорони здоров’я, які  мають можливість контактувати з відомством і де є можливість провести тестування хворих, отримано інформацію, що тільки за один день, 9 березня виявлено 6700 нових випадків коронавірусного  захворювання.

Голова МОЗ також проінформував, що в медичні заклади  шпиталізовано з коронавірусом  5700 пацієнтів.

За словами Ляшка, "значна кількість цих людей отримують кисневу терапію і це один з наших ще чергових викликів — доставляти рідкий кисень у всі заклади охорони здоров’я, де перебувають пацієнти з COVID-19, щоб вони могли продовжувати кисневу терапію".

Міністр резюмував, що  і в медичній галузі війна  нагадує про себе.  Шкода, але російські загарбники  й тут показують своє справжнє  обличчя, на жаль, не з кращої сторони.  Вони обстрілюють  машини з киснем й одну таку машину вивели з ладу – зірвали. Добре, що тут по щасливій випадковості не загинули люди.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що Росія готується до провокації з використанням хімічної зброї: у Білому домі повідомили подробиці.У США спростували заяви Росії про начебто підготовку Україною провокацій із використанням хімічних речовин, до яких ніби причетні США. Як передають "Коментарі" про це повідомила речниця Білого дому Джен Псакі на своїй сторінці у Twitter.


 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини