Головна Новини Суспільство Біженці Зірка "Бріджертонів" відвідала центр для українських біженців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Бріджертонів" відвідала центр для українських біженців

Британська актриса Аджоа Андох відвідала центр для українських біженців у Польщі

18 червня 2024, 11:12
Поділіться публікацією:

Британська актриса Аджоа Андох, зірка популярного серіалу "Брідджертони" на Netflix, нещодавно відвідала центр для українських біженців у Польщі. Її візит був частиною роботи з "Міжнародним комітетом порятунку" (IRC), організацією, яка допомагає постраждалим від воєн та катастроф.

Зірка "Бріджертонів" відвідала центр для українських біженців

Зірка "Бріджертонів" приїхала до центру для українських біженців

Під час відвідування центру допомоги у Гдині Андох зустрілася з українцями, які були змушені втекти через воєнний конфлікт. Вона висловила свою підтримку та співпереживання, особливо українським жінкам, яким доводиться робити важкий вибір.

“Як мати, я глибоко вражена, коли чую історії звичайних жінок, яким доводиться робити нестерпний вибір: залишатися з чоловіками, партнерами і, можливо, літніми родичами, або хапати дітей і бігти, коли бомби дедалі ближче. Всім жінкам, з якими я зустрілася в п'ятницю, довелося зробити цей несамовитий вибір, – поділилася актриса.

Актриса також активно обговорювала з волонтерами, як краще допомогти біженцям, і закликала світову спільноту звернути увагу на проблеми, з якими стикаються українці. Аджоа закликала світову громадськість не відвертатися від страждань українців, наголошуючи, що за кожним статусом "біженець" стоїть жива людина з його унікальною історією.

“В умовах війни та стихійних лих, що охопили весь світ, ми повинні подивитися на всіх людей, які є такими ж, як ми з вами, але страждають від жахливих обставин, які не залежать від них, і побачити в них самих себе, – наголосила Андох. .

За словами директора центру, присутність такої відомої особи, як Аджоа Андох, значно допомагає привертати увагу до ситуації українських біженців та мобілізувати необхідну підтримку та ресурси.

Нагадаємо, що 16 травня шанувальники знаменитого серіалу "Бріджертони" на Netflix отримали довгоочікуване продовження історії та аристократичної родини. Чотири нові епізоди першої частини третього сезону викликали хвилю захоплення та дискусій серед глядачів, що віддано стежать за розвитком доль головних героїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини