Головна Новини Суспільство Біженці ВПО зможуть отримати додаткову грошову допомогу 6600 гривень: як подати документи
commentss НОВИНИ Всі новини

ВПО зможуть отримати додаткову грошову допомогу 6600 гривень: як подати документи

ВПО можуть отримати кеш-допомогу від Норвезької ради у справах біженців

3 березня 2023, 14:29 comments1858
Поділіться публікацією:

В Україні стартувала реєстрація для одержання додаткової грошової допомоги для вимушено переселених осіб. Сума допомоги становитиме 6660 гривень. Про це повідомили у Міністерстві реінтеграції України, передають "Коментарі".
Додаткові кошти зможуть отримати не усі. Зокрема, Норвезька рада у справах біженців відкрила реєстрацію для переселенців і людей, які проживають у районах, постраждалих внаслідок бойових дій. Загальна сума допомоги у грошовому еквіваленті становитиме 6600 гривень, проте її виплачуватимуть поступово — впродовж трьох місяців рівними частинами, тобто по 2200 гривень на місяць на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ять осіб.

ВПО зможуть отримати додаткову грошову допомогу 6600 гривень: як подати документи

Грошова допомога. Фото з відкритих джерел

"У пріоритеті – надання кеш-допомоги найбільш вразливим категоріям населення. Виплати надходитимуть на банківський рахунок або за допомогою переказу MoneyGram для людей, у яких немає банківського рахунку. Реєстрація триватиме до 20 березня," — йдеться у повідомленні Мінреінтеграції.

Реєстрація відбувається через мобільні месенджери. Як це зробити детально — огляньте у інфографіці. Додаткові роз’яснення можна отримати за телефоном 0 800 302 007.

ВПО зможуть отримати додаткову грошову допомогу 6600 гривень: як подати документи - фото 2

Також раніше у Міністерстві реінтеграції заявляли про намір примусової евакуації дітей із зони бойових дій. Згідно пропозицій, озвучених у відомстві, подібні рішення можуть бути ухвалені у конкретних містах або селах, де ведуться активні бойові дії. При цьому заборона батьків на  обов’язковоу евакуацію не буде братись до відома. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що росіяни підірвали міст у Бахмуті, яким користувалися ЗСУ та цивільні




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minre_ua/2756
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини