Головна Новини Суспільство Біженці Українська біженка в США: шокуючі відкриття про американських чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська біженка в США: шокуючі відкриття про американських чоловіків

Українська біженка розповіла про культурні відмінності, які її здивували у стосунках з американцем.

21 липня 2024, 15:50 comments12765
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Після повномасштабного вторгнення Росії з України виїхало близько 6 млн біженців. Однією з них була викладачка англійської — Марія, яка обрала США. В Штатах вона почала вести Youtube-канал Robinzona, на якому ділиться історіями про своє життя в США. В одному з випусків Марія розповіла про те, як це українці бути у стосунках з американцем та що її здивувало у поведінці партнера.

Українська біженка в США: шокуючі відкриття про американських чоловіків

Українка розповіла, як це бути у стосунках з американцем. Фото з відкритих джерел

Марія живе у штаті Мічиган, який знаходиться на березі однойменного озера. Зі своїм хлопцем Найджелом Марія познайомилась у Tinder і вони разом вже близько року. З нагоди цього, Марія вирішила поділитись, що її здивувало в американських чоловіках.

Українка вказує, що американські чоловіки прагнуть, щоб їх жінки були самостійними. За словами Марії, її партнер пере, миє посуд, прасує, їздить в магазин та не має необхідності, щоб партнерка йому "давала копняка". Разом з тим, американські чоловіки вимагають, щоб їх партнерки порівну платили майже за все.

"Він хоче, щоб його жінка pull your weight – тягнула свою частину. Він любить використовувати метафору, що карету везуть двоє коней. Якщо один кінь сходить з дистанції, то другому коню набагато важче везти цю карету", — говорить Марія.

Українка говорить, що вони платять за квартиру 50/50, ділять рахунки за подорожі, ресторани і так далі. Коли Марія вирішила звільнитись з роботи, то Найджел підтримав її рішення, однак наголосив, що вона повинна заплатити за квартиру.

"Марія, і вірю в тебе, я вірю, що ти зможеш знайти можливість заробити, що ти можеш заробити гроші і принести кожного місяця 1200, тобто свою частину. Ти така компетентна, ти така розумна, інтелектуальна дівчина, що говорить п’ятьма мовами, ти точно знайдеш собі роботу", — розповідає Марія.

Марія також вказує, на культурні відмінності між українцями та американцями. За її словами американські чоловіки купують дуже багато речей. Наприклад, Марія купила за два роки проживання у США 6 пар взуття, тоді як у її партнера – 60 пар. Крім одягу американці постійно купують і різні речі для дому та комфорту. 

"Нам потрібно було купити вішаки для шафи – 20 штук. Він купив 120 та пояснив, що так дешевше. Але я пояснюю, що так вийшло дорожче, ніж, якби він купив 30 штук. Він каже: "ти не розумієш, треба більше, більше вішаків, будемо більше купувати одягу"", — говорить Марія.

Згодом американці часто віддають більшість куплених речей безплатно в центри, які допомагають людям у скруті.

Також українська біженка говорить, що її дивують деякі уподобання американців у їжі, зокрема любов до бекону, який вони додають усюди. Крім того, американці часто ходять у чоботах по будинку, навіть по килиму, який був щойно випраний.

Попри деякі культурні відмінності, які здивували українку, Марія наголошує, що її партнер дуже цінує її розум, амбітність та самостійність. Також Марія вказує, що це її особисті спостереження, і вони можуть відрізнятись від досвіду інших.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американка розкритикувала російських чоловіків. За її словами почати з ними стосунки, а тим більше шлюб — це підписати собі смертний вирок.

Також "Коментарі" писали про американську їжу та їх звички в харчуванні, які здивують українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини