Головна Новини Суспільство Біженці У Німеччині зробили рішучу заяву щодо українських біженців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині зробили рішучу заяву щодо українських біженців

Чоловікам біженцям з України закликали скасувати пільги та соціальну допомогу, щоб мотивувати їх їхати захищати країну від російської агресії.

26 травня 2024, 16:00 comments3381
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Баварії та представник партії Християнсько-соціальний союз Йоахім Геррманн заявив, що Німеччина повинна скасувати будь-які пільги та виплати для українських біженців чоловіків призовного віку, які уникають мобілізації перебуваючи за кордоном.

У Німеччині зробили рішучу заяву щодо українських біженців

Українські біженці. Фото з відкритих джерел

В інтерв'ю WELT TV Йоахім Геррманн заявив, що в Німеччині перебуває близько мільйона українських біженців, зокрема з них 200 тис. це чоловіки призовного віку, які могли б воювати проти Росії.

"Не може бути так, щоб ми їх прийняли і тим самим дозволили їм уникнути строкової військової служби", – заявив Геррманн.

Німецький політик наголошує, що неправильно надавати підтримку Україні, яка веде війну проти Росії, проте одночасно в неї "забирати солдатів".

Представник партії Християнсько-соціальний союз закликає переглянути політику допомоги українським біженцям не лише в Німеччині, а й на загальноєвропейському рівні, щоб скасувати допомогу чи пільги українським чоловікам, які уникають війни в Україні.

"Мінімум — ми не платитемо грошей таким громадянам, особливо чоловікам, які фактично зобов’язані служити на своїй Батьківщині і потрібні там для захисту миру та свободи. Не може бути бонусів для дезертирів", — додав Йоахім Геррманн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Міністерстві внутрішніх справ Німеччини закликали запровадити режим рівномірного розподілу українських біженців по країнах Європи. У МВС Німеччини це пояснили значно більшим тиском на країну порівнявши, що Франція прийняла у 20 разів менше біженців з України.

Також "Коментарі" писали, що українські біженці масово залишають деякі європейські країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини