Головна Новини Суспільство Біженці Окупанти знесли 21 будинок у Маріуполі: іпотечне житло будують для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знесли 21 будинок у Маріуполі: іпотечне житло будують для росіян

Жителі Маріуполя, чиє житло знесли, залишилися на вулиці

сьогодні, 15:48
Поділіться публікацією:

Жителі житлового мікрорайону по проспекту Металургів в окупованому Маріуполі вийшли на мітинг. За словами людей, окупанти знесли 21 будинок. А замість обіцяного компенсаційного житла зводять іпотечні будинки. Люди опинилися на вулиці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Маріупольської міської ради.

Окупанти знесли 21 будинок у Маріуполі: іпотечне житло будують для росіян

Мітинг в Маріуполі. Фото: скріншот з відео

"Мешканці знесених будинків продовжують тулитися по орендованих квартирах, гуртожитках, дачах і у родичів. Прокуратура не діє, адміністрація уникає зустрічі чи розводить руками", – обурюються люди

"Подібні акції протесту набувають вже масового характеру. Маріупольці записують відео, щоб хоч якось показати цинічне відношення окупантів до містян. 

За період окупації окупанти вже демонтували понад 460 будинків. Замість цього росіяни зводять іпотечне житло, яке планується продавати росіянам. Адже місцеві жителі просто не здатні заплатити кошти. При цьому, загарбники змінюють юридичні адреси знесених будинків. У результаті – люди залишаються на вулиці. Тож їм не залишається нічого іншого окрім мітингів". – зазначають у міськраді Маріуполя, підконтрольній українській владі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні окупаційна влада в Запорізькій області закриває на рух дорогу з Бердянську до Токмаку під приводом перегону великої колони важкої будівельної техніки. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Насправді в такий спосіб окупаційна влада намагається уникнути фіксації пересування військових підрозділів з Маріупольсько-Бердянської агломерації в рамках підготовки наступальних дій. Мова не тільки та не стільки про важку техніку, скільки про великі організовані колони живої сили та БК", – зазначає Андрющенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини