Головна Новини Суспільство Біженці Москва продовжує нарощувати виробництво військової техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва продовжує нарощувати виробництво військової техніки

Ворожа армія намагається поповнити свої втрати зброї та техніки

15 грудня 2022, 15:25
Поділіться публікацією:

Для забезпечення кількісної переваги в озброєнні та військовій техніці на полі бою Кремль нарощує показники власного виробництва техніки, зокрема шляхом зниження якості продукції, а також активує укладання договорів з іншими країнами про їхнє постачання, повідомив на брифінгу в Military Media Center заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов, пишуть "Коментарі".

Москва продовжує нарощувати виробництво військової техніки

Кремль нарощує показники власного виробництва техніки

 "Кремль усвідомлює, що в короткостроковій перспективі досягти перемоги у війні неможливо, тому прагне перевести конфлікт у тривале збройне протистояння, спрямоване на виснаження України та наших партнерів", – каже Громов. Головними стратегічними цілями противника залишаються захоплення всієї території нашої держави та недопущення євроатлантичної інтеграції України.

Представник Генштабу зазначив, що, з огляду на успіхи наших військ на Херсонському та Харківському напрямках, воєнно-політичне керівництво Російської Федерації було вимушене внести відповідні зміни у свої оперативні плани щодо захоплення України. У найближчій перспективі основні зусилля загарбників будуть зосереджені "на виконанні стратегічного завдання щодо встановлення повного контролю над Донецькою та Луганською областями України".

Нагадаємо, як писали "Коментарі", представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив, що Росія зберігає здатність виробляти сучасні високоточні ракети, попри запроваджені країнами Заходу санкції на постачання Москві товарів військового і подвійного призначення (до таких належать, зокрема, мікросхеми, що використовуються в ракетах).

Як йшлося на порталі "Коментарі" раніше, очільник оборонного відомства України Олексій Резніков повідомив інформацію про ракети та їх кількість, що залишилися в Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини