Головна Новини Суспільство Наука та освіта Унікальні знімки: археологи знайшли 1200-річний "Будинок Бога"
commentss НОВИНИ Всі новини

Унікальні знімки: археологи знайшли 1200-річний "Будинок Бога"

«Будинок Бога» колись був дерев'яною будовою і датується епохою вікінгів

12 жовтня 2020, 20:36 comments1330
Поділіться публікацією:

Фахівцям вдалося виявити залишки стародавнього язичницького храму, який був створений для того, щоб поклонятися древнескандинавским богам, таким як Тор і Один. Унікальну знахідку вчені з університетського музею Бергена побачили на території Норвегії, передає видання lenta.

Унікальні знімки: археологи знайшли 1200-річний "Будинок Бога"

Археологи знайшли 1200-річний "Будинок Бога". Фото: lenta

Археологи проводили розкопки в західній частині країни і виявили дерев'яну споруду, яка датується епохою вікінгів. Передбачається, що древня будівля була приблизно 14 метрів в довжину, 12 у висоту і близько 8 метрів в ширину. Її створили, щоб чоловіки і жінки могли молитися, перед тим, як вирушали на море в середині зими і під час сонцестояння в середині літа. Також відомо, що час проведення богослужінь вікінги приносили жертви своїм богам.

Унікальні знімки: археологи знайшли 1200-річний ”Будинок Бога” - фото 2

Крім "Будинку Бога" фахівці також знайшли ділянку, на якій, швидше за все, колись була ферма. Вони припускають, що вона була побудована ще в період раннього середньовіччя.

Нагадаємо, вчені виявили докази історичної точності Біблії. Експерти знайшли печатку, пов'язану з монархом, коли були на розкопках в Офелії. За їхніми припущеннями, артефакт був створений ще в VIII столітті до нашої ери. На ньому набито ім'я персонажа з Біблії, тому справжність цінної знахідки не викликає ніяких сумнівів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини