Головна Статті Суспільство релігія Сильні молитви за дітей: кому молитися за дітей, тексти кращих молитов
commentss Cтатті Всі новини

Сильні молитви за дітей: кому молитися за дітей, тексти кращих молитов

Ми зібрали тексти молитов за дітей, які варто читати щодня

12 вересня 2023, 14:30 comments70029
Поділіться публікацією:

Вважається, що молитва матері має особливу силу. Часто завдяки материнській молитві діти бувають врятовані від великої небезпеки на життєвому шляху або страшної хвороби. Молитися потрібно не лише за маленьких дітей, а й за тих, хто вже досяг зрілого віку. "Коментарі" зібрали найсильніші молитви за дітей, для прочитання яких варто виділити хоча б кілька хвилин на день.

Сильні молитви за дітей: кому молитися за дітей, тексти кращих молитов

Молитва за дітей, depositphotos.com

Яку молитву треба читати за дітей

Молитва до Христа за дітей

Господи Ісусе Христе, нехай буде милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під дахом Твоїм, покрий від усякого зла, відведи від них усякого ворога, відчини їм вуха й очі, даруй умиління й смиренність серцям їхнім. Господи, всі ми створіння Твої, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена), і просвіти їхній розум світлом розуму Євангелія Твого, і настав їх на шлях заповідей Твоїх, і навчи їх, Отче, творити волю Твою, яко Ти є Бог наш.

Молитва про виховання дітей

Боже і Отче всього сущого! Навчи мене виховати дітей, дарованих мені Твоєю благостю, згідно зі всесвятою Твоєю волею і сприяй мені Твоєю благодаттю у виконанні цього головного мого обов'язку! Нехай не спіткає мене суд Твій за недбалість мою у вихованні дітей, але нехай покриє мене та них вічне милосердя Твоє, нехай спільно з ними прославляю людинолюбство Твоє, Отче, Сину і Дух Святий, на віки віків. Амінь.

Молитва до Ангела-охоронця за дітей

Святий Ангеле-охоронцю моїх чад (імена), покрий їх твоїм покровом від стріл демона, від очей спокусника і збережи їхнє серце в ангельській чистоті. Амінь.

Кому молитися за дітей

За дітей моляться Богородиці, Ісусу Христу, Богу, Святій Трійці, Ангелам-охоронцям, священномученикам. Щоб діти добре вчилися та були здоровими, батьки моляться святим покровителям Митрофану Воронезькому, Іоанну Кронштадтському, Сергію Радонезькому та іншим. Варто молитися Миколі Чудотворцю, коли в сім'ї відбуваються часті сварки або дитина часто хворіє. Микола Чудотворець убереже дітей від порч, злих поглядів та недоброзичливців.

Як молитися Богородиці про дітей

Молитва до Божої Матері за дітей

О, Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси й збережи під дахом Твоїм моїх чад (імена), усіх отроків, отроковиць і немовлят, хрещених і безіменних, і тих, що носяться в утробі матері. Укрий їх ризою Твого материнства, збережи їх у страху Божому і в послуху батькам, благай Господа мого і Сина Твого, щоб він дарував їм корисне для їхнього спасіння. Вручаю їх Материнському нагляду Твоєму, яко Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм. Матір Божа, введи мене в образ Твого небесного материнства. Зціли душевні й тілесні рани чад моїх (імена), моїми гріхами нанесені. Вручаю дитя моє цілком Господу моєму Ісусу Христу і Твоєму, Пречиста, небесному покровительству. Амінь.

Найсильніша молитва за дітей

Найсильніша молитва за дітей вимовляється Богородиці, Ісусу Христу та Богу. Прохання батьків до Святої Трійці, Ангелів-охоронців, священномучеників також дуже ефективні.

Молитва до Ісуса Христа за дітей

Господи, Ісусе Христе, Сине Божий, благослови, освяти, збережи це чадо моє (ім'я) силою животворящого Хреста Твого. 

Милосердний Господи Ісусе Христе, Тобі вручаю чад наших, дарованих нам Тобою, виконай наші моління. Прошу Тебе, Господи, спаси їх шляхами, які Ти Сам віси. Збережи їх від пороків, зла і гордості, і нехай не торкнеться душі їхньої ніщо, противне Тобі. Але віру, любов і надію на спасіння даруй їм, і нехай будуть вони Тобі обраними сосудами Духа Святого, і нехай буде святий і непорочний перед Богом життєвий їхній шлях.

Благослови їх, Господи, нехай прагнуть вони кожну хвилину життя свого виконати Твою Святу волю, щоб Ти, Господи, міг завжди перебувати з ними Духом Твоїм Святим.

Господи, навчи їх молитися Тобі, щоб молитва була їм опорою, відрадою в скорботі і втіхою в житті їхньому, і нехай молитвою їхньою рятувалися і ми, їхні батьки. Ангели Твої нехай бережуть їх завжди. Нехай будуть діти наші чуйні до горя ближніх своїх, і нехай виконають вони заповідь Твою любові. І якщо згрішать вони, то сподоби їх, Господи, принести покаяння Тобі, і за Своєю невимовною милістю прости їм.

Коли ж закінчиться життя їхнє земне, то візьми їх до Небесних Обителей Своїх, куди нехай ведуть вони з собою й інших рабів Твоїх обраних. Молитвами Пречистої Твоєї Матері Богородиці і Приснодіви Марії, святих (перераховуються всі святі покровителі сім'ї) і всіх святих, Господи, помилуй нас, яко препрославлений ти з Безначальним Твоїм Отцем і Пресвятим, і Благим, і Животворним Твоїм Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини