Головна Статті Суспільство події Вітання з 8 березня
commentss Cтатті Всі новини

Вітання з 8 березня

8 Березня - чудова нагода показати жінкам свою любов і повагу

8 березня 2021, 07:00 comments1870
Поділіться публікацією:

Восьме Березня — світле свято, яке з нетерпінням чекають усі представниці прекрасної статі. Цей день асоціюється з приходом весни, теплом, гарними квітами та жіночими усмішками. 8 Березня ми прагнемо скоріше привітати найближчих людей — мам, сестер, бабусь, подруг і нагадати їм про свою любов.

Вітання з 8 березня

вітання з 8 березня / фото: 1zoom

Як з'явилося свято 8 березня

Формально, ідею створення Міжнародного жіночого дня, запропонувала німецька комуністка Клара Цеткін, яка активно виступала за права жінок. У 1910 році, відвідавши конференцію жінок-соціалісток у Копенгагені, вона закликала заснувати Міжнародний жіночий день. Тоді її ідея була підтримана учасницями з 17 країн світу і мала на увазі, що 8 березня жінки будуть виходити на мітинги та привертати увагу громадськості до важливих проблем.

Вітання з 8 березня - фото 2

Інші версії свідчать, що свято має американське коріння, і його основа була закладена під час "Маршу порожніх каструль", який нібито відбувся 8 березня 1857 року в Нью-Йорку за призовом жіночої соціал-демократичної організації. У цей день робітниці текстильної промисловості вперше вийшли на вулиці міста, били в порожні каструлі та вимагали скоротити робочий день, поліпшити умови праці та підвищити зарплату, щоб вона була нарівні з чоловічою. І жінкам таки вдалося домогтися справедливості. Незабаром подібні акції протесту пройшли в Парижі, Чикаго, Нью-Йорку.

На сьогодні 8 березня вважається одним з найулюбленіших свят жінок, адже чоловіки задаровують їх квітами, подарунками й не скупляться на компліменти. В Україні цей день є вихідним, хоча з 2017 року були спроби скасувати Міжнародний жіночий день як державне свято. Але хай там, 8 березня — відмінний привід, щоб зустрітися з близькими людьми, привітати їх з весною і провести добре час.

Представляємо вам красиві та оригінальні привітання до Міжнародного жіночого дня, які можна написати на листівці й вручити її своїй мамі, бабусі, дружини, подрузі або колезі.

Вітання з 8 березня

Вітання з 8 березня - фото 3

Весна — пора розквіту, любові, тепла і не випадково, саме в цей день ми вітаємо всіх жінок, адже в них втілені найпрекрасніші риси весни — вони дарують нам тепло, надихають на вчинки, змушують посміхатися і роблять щасливими. З 8 Березня, наші дорогі!

*****************************

Кохана, зі святом весни! Спасибі тобі за теплоту, любов і турботу, якою ти мене оточуєш кожен день. Хочу, щоб ти завжди сяяла як весняне сонце і наповнювала світ променями своєї чарівності, натхнення і доброти. Завжди будь такою милою, красивою і веселою!

*****************************

Вітаю з жіночим днем! Хочу побажати міцного здоров'я, гарного настрою, припливу сил і енергії для звершення нових перемог. Нехай життя буде яскравим і дивовижним, а всі негаразди обходять стороною. Побільше радісних емоцій і щасливих посмішок!

*****************************

Сьогодні чудове свято — 8 Березня! Від щирого серця бажаю любові, гармонії та спокою, щоб в душі завжди панувала весна. Нехай завжди посміхається удача, а поруч будуть надійні друзі та рідні люди. Будь щаслива і кохана!

*****************************

Вітання з 8 березня мамі

Вітання з 8 березня - фото 4

Щороку 8 березня, незалежно від віку, всі намагаються в першу чергу привітати саму близьку і рідну людину — Маму. Це ще одна чудова нагода сказати, як ми цінуємо її тепло, турботу і підтримку.

Моя рідна та найкраща мама! Хочу, щоб ти завжди була здоровою і кожен день світилася від щастя і любові! Нехай у твоєму житті буде більше радості, сміху, приємних вражень і менше роботи та домашніх турбот. Знай, що ти — наше джерело натхнення і світла!

*****************************

Дорога матуся! У цей чудовий весняний день поспішаю привітати тебе зі святом і побажати багато щастя, здоров'я, любові та достатку. Щоб на серці завжди було спокійно, а душа тремтіла від захвату, приємних зустрічей і радісних емоцій.

*****************************

Мамуся, вітаю з 8 Березня! Спасибі за ласку, теплоту і турботу, за те, що ти моя найнадійніша підтримка та опора. Я бажаю тобі здоров'я, бадьорості та довголіття, щоб твоя краса примножувалася з кожним днем, а життя грало яскравими фарбами та приємними сюрпризами.

*****************************

Вітання з 8 березня в прозі

Свято 8 Березня стало символом весни, адже воно пов'язане  з новими надіями, планами, світлими мріями та вірою в краще! Вітаю прекрасних дам з цим днем і бажаю їм натхнення, удачі, мотивації, щоб збувалися їх мрії та бажання.

*****************************

Вітаю прекрасних жінок з 8 березня! Бажаю, щоб ви отримували квіти, компліменти й подарунки не тільки в цей день, а й протягом усього життя, адже ви це заслужили. Дякую за підтримку, терпіння, турботу і любов. Будьте щасливі!

*****************************

З Міжнародним жіночим днем! Хочу побажати любові, краси, натхнення та життєвого оптимізму. Нехай удача, цілеспрямованість і рішучість будуть надійними супутниками у всіх справах. Багато радості вам і благополуччя!

*****************************

Милі жінки, вітаю з першим весняним святом! Залишайтеся завжди такими гарними та милими, адже ви робите цей світ набагато краще і яскравіше. Нехай у вашому домі завжди буде любов, підтримка, взаєморозуміння і багато щастя!

Вітання з 8 березня дівчат

Зі святом Вас, дорогі дівчата! Хочемо побажати гарного настрою, міцного кохання, яскравих вражень і побільше романтики. Нехай ваше життя буде подібне до казки: яскраве, насичене і щасливе.

*****************************

Дорогі дівчата, з 8 Березня! Нехай ця весна принесе вам багато радості, щастя, нових звершень, спокою і достатку. Бажаю невичерпного оптимізму, ентузіазму та професійних успіхів.

*****************************

Вітаю з Міжнародним жіночим днем. Нехай ласкаве сонце наповнює вас енергією, радісними емоціями та почуттям щастя. Бажаю душевної гармонії, справжнього кохання, спонтанних сюрпризів і благополуччя.

*****************************

Вітання з 8 березня у прозі

Вітання з 8 березня - фото 5

Від щирого серця вітаю з 8 Березня! У цей день хочеться побажати великої та світлої любові, гарного настрою, душевного підйому і довгих років життя. Нехай весна окрилює, надихає і додає сил для нових звершень.

*****************************

Дівчата, з 8 Березня! Ми з вами гідні любові, нехай ця весна принесе нам багато позитивних емоцій і радісних моментів. Нехай робота буде в радість, а відпочинок не в тягар.

*****************************

Любов моя! У цей чудовий весняний день світло твоїх очей зігріває мене більше сонця, а твоя краса захоплює і надихає. Поздоровляю зі святом і бажаю, щоб всі твої мрії збулися.

*****************************

Дороги жінки! Знайте, що ви робите світ прекрасним. Ви даруєте нам радість кожен день, наповнюєте його змістом і позитивними моментами. Бажаємо вам міцного здоров'я, любові та справжнього жіночого щастя!

*****************************

Шановні колеги, вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Нехай кар'єрні амбіції реалізуються, робота приносить задоволення, а зарплата дозволяє не дивитися на цінники.

*****************************

Вітання з 8 березня прикольні

Вітання з 8 березня - фото 6

Милі дами, нехай в цей чудовий день здійсняться три ваших головних бажання: їсти солодке і не гладшати, носити високі підбори й не втомлюватися, і зустріти принца, щоб втілив в реальність ваші тисячі інших бажань!

*****************************

День жіночий – класне свято,
Губляться чоловіки:
Де? Який букет обрати?
Чи вдовольняться жінки?
Вам бажаю я кохання,
Кожен день і кожен рік,
Пристрасного вам зітхання
І солодких вам утіх.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які подарунки не варто дарувати жінкам на 8 березня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини