Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Від 50 тис. грн і вище: які зарплати отримують у центральних органах влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Від 50 тис. грн і вище: які зарплати отримують у центральних органах влади

Нардеп Олексій Кучеренко розповів, які зарплати отримують у центральних органах влади та прокоментував рівень професіоналізму фахівців

сьогодні, 16:34
Поділіться публікацією:

У центральних органах влади рівень заробітної плати зросли у півтора раза. Народний депутат України Олексій Кучеренко прокоментував ситуацію з рівнем заробітних плат та оцінив рівень професіоналізму спеціалістів, які там працюють, повідомляє портал "Коментарі".

Від 50 тис. грн і вище: які зарплати отримують у центральних органах влади

Ілюстративне фото

“Думаю, вам буде цікаво дізнатися що відбувається з оплатою праці у виконавчій владі. Так ось — там все нормально! Мінекономіки — середня зарплата спеціаліста 77 тис. гривень. Мінʼюст, Мінфін та Мінцифри — понад 50 тис. гривень. Відповідно — Мінекономіки та Мінцифри це дозволило збільшити кількість працівників. Не хочу оцінювати рівень зарплати — зробіть це самі”, — написав він на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нардеп висловив переконання, що рівень заробітної плати більш ніж достатній, щоб тримати там обмежену кількість дуже фахових спеціалістів, яким не дуже страшні “ринкові тарифи” та нинішні ціни.

На жаль, за моїм досвідом все абсолютно не так! Роздуті штати, вкрай низький рівень досвіду та професіоналізму (який не замінить жодна англійська мова), неспроможність виконати своєчасно свої ж урядові постанови та розпорядження тощо”, — прокоментував ситуацію Олексій Кучеренко.

За його словами результат від такої ситуації невтішний — бюджетні витрати на утримання держапарату зростають, для забезпечення яких тепер підіймати податки під гаслами забезпечення ЗСУ.

“Можливо я помиляюсь, тоді критикуйте! Але чомусь мені здається що не помиляюсь”, — резюмував він.

Від 50 тис. грн і вище: які зарплати отримують у центральних органах влади - фото 2Раніше портал "Коментарі" повідомляв, яким буде курсу долара в Україні у 2025 році. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини