Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Королева Єлизавета II шукає домогосподарку в один зі своїх палаців: яка пропонується зарплата
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Єлизавета II шукає домогосподарку в один зі своїх палаців: яка пропонується зарплата

Королева Єлизавета II шукає домогосподарку на неповний робочий день

20 січня 2022, 17:22
Поділіться публікацією:

Королева Єлизавета II шукає домогосподарку на неповний робочий день для роботи в одному зі своїх королівських палаців. Про це повідомляє Insider.

Королева Єлизавета II шукає домогосподарку в один зі своїх палаців: яка пропонується зарплата

Королева Єлизавета II - Insider

Очікується, що претенденти на роль помічника по господарству на неповний робочий день працюватимуть 20 годин на тиждень у палаці Холірудхаус в Единбурзі. Їм будуть платити 9,50 фунтів стерлінгів, що еквівалентно 12,95 долара США, новій мінімальній заробітній платі Великобританії. 

"Це ваша можливість використати свій ентузіазм і інтерес до гостинності", – йдеться в оголошенні про роботу, яке було опубліковано на дошці вакансії The Royal Household. 

Попри те, що попередній досвід є "перевагою", рекрутери більше зацікавлені у "проактивному підході" заявника та його здатності вирішувати проблеми.

Пандемія загалом була складним часом для працівників сфери обслуговування. Багато з них продовжують стикатися з клієнтами-зловмисниками, нестачею персоналу та тривалими робочими днями, а також роботодавцями, які наполягають на низькій оплаті праці та поганих умовах. 

Національна мінімальна заробітна плата Великобританії наразі становить 8,91 фунта стерлінгів для тих, кому більш як 23 років і які працюють за межами Лондона, але з квітня 2022 року вона зросте до 9,50 фунтів стерлінгів. Це все ще нижче добровільного прожиткового мінімуму в 9,90 фунта стерлінгів, рекомендованого Фондом прожиткового мінімуму.

Проте заявники можуть бути задоволені повним соцпакетом, який включає 33 дні відпустки, 15% пенсійного внеску та доступ до різних закладів харчування та відпочинку. Успішний заявник працюватиме чотири дні на тиждень із понеділка по неділю.

Палац Холірудхаус, який іноді називають просто Холірудхаус, є офіційною резиденцією монарха в Единбурзі, столиці Шотландії. Королева Єлизавета, яка святкує 70 років на троні у 2022 році, ділить свій час між кількома палацами протягом року. 

Під час Святого тижня, який триває з кінця червня до початку липня, королева їздить на різні зустрічі у Шотландії та влаштовує зустрічі у палаці. 

Щоб працювати у палаці, заявники повинні мати законне право працювати у Великобританії та пройти процес перевірки безпеки, перш ніж працювати у королівській родині.

Згідно з оголошенням, вакансія закривається 21 січня, співбесіди мають відбутися 31 січня. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", сина королеви Великобританії перестануть величати "його високістю" через секс-скандал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини