ЗСУ знищили російський опорний пункт та три склади боєприпасів у Херсонській області

Переважна тактика ворога – артилерійсько-мінометні дуелі

Українські захисники на півдні нашої країни продовжують героїчно боротися із армією окупантів. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, зараз противник продовжує ведення бойових дій на зайнятих рубежах оборони.

"Переважна тактика - артилерійсько-мінометні дуелі, але іноді ворог виходить і на стрілецькі бої, намагаючись фізично відтіснити наші підрозділи з їх позицій. Але без успіху - ретується, залишаючи вбитих, поранених та пошкоджену техніку", - повідомляє ОК "Південь".

За минулу добу армійська авіація ЗСУ завдала двох ударів по накопиченню живої сили та по одному з опорних пунктів армії окупантів у Херсонській області.

Також воїни-артилеристи знищили 30 солдатів супротивника, дві одиниці броньованої та чотири одиниці автомобільної техніки.

Крім того, у трьох різних населених пунктах Херсонської області знищено три польові склади боєприпасів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Зеленського розповіли , чи потрібно збільшувати темпи мобілізації. В Офісі президента вважають, що можна вже запускати диференційований підхід до мобілізації. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що радник голови ВП: який "референдум" – ЗСУ вже під Херсоном. Противник створює віртуальну реальність, наголосив радник глави Офісу президента. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що ризик наступу на два міста півдня залишається , - Кім. Ситуація може дуже швидко розвиватися, наголосив керівник Миколаївської обласної військової адміністрації. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що Генштаб: ворог шукає слабкі місця в обороні Сєвєродонецька, але безуспішно. Українські воїни також завдали відображення супротивника у напрямку Катеринівки, ворог відійшов. Докладно про це читайте у нашій статті.