ЗСУ завдали нових успішних ударів по окупантам

Українська авіація завдала 12 ударів по районах зосередження російських загарбників

Українські захисники минулої доби знищили два пункти управління, кілька зенітно-ракетних комплексів та склад боєприпасів російських окупантів. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

"Наша авіація протягом доби завдала 12 ударів по районах зосередження ворога, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. Крім того, в районі Соледара зенітники знищили ворожий літак Су-25 окупантів", - йдеться у зведенні.

Крім того, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України за добу вразили 2 пункти управління, а також 5 районів зосередження російських окупантів, склад боєприпасів, станцію РЕБ та радіолокаційну станцію.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Держсекретар США Ентоні Блінкен планує відвідати Китайську Народну Республіку (КНР) 5-6 лютого. У Пекіні він має намір зустрітися з міністром закордонних справ КНР Цінь Ганом, з яким обговорить, зокрема війну РФ в Україні. Про це повідомляє Politico, зазначаючи, що зустріч буде продовженням переговорів між Китаєм та США, розпочатих у листопаді в рамках саміту G20 в Індонезії. Відомо, що говоритимуть і про війну, розв'язану Росією проти України. Які очікування від цієї зустрічі? Чи є ймовірність, що КНР натисне на РФ для деескалації ситуації? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли мовчати вже неможливо: Україна направила ноту протесту до МЗС Білорусі.