ЗСУ вщент розбили ще один батальйон окупантів

Окупанти потрапили під удар HIMARS під час передислокації частини

Батальйон "Атал", сформований у російській республіці Чувашія, зазнав тяжких втрат у живій силі та техніці на Запорізькому напрямку. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на "Радіо Свобода".

Під час передислокації підрозділу окупантів Сили оборони завдали по них удару ракетами HIMARS - було знищено і поранено 120 окупантів. Серед загиблих - командир підрозділу Владислав Матузас.

Загалом, як зазначають журналісти Ідель.Реалії, загинуло 47 окупантів.

"Найстрашніше, що я колись бачив у своєму житті! КАМАЗ з людьми був, цілий КАМАЗ!", - говорить на відео один з окупантів про наслідки обстрілу та тіла загиблих, яких вивозили з лінії фронту.

Батальйон "Атал" входив у 1251 мотострілковий полк і знаходився в районі Ільченківського – на південь від Новопрокопівки на токмацькому напрямку Запорізької області. Його сформували з мобілізованих із російського регіону Чувашії. Раніше сім'ї військовослужбовців батальйону скаржилися, що не платять гроші, обіцяні за службу.

За підрахунками Idel.Реалії, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну , за найскромнішими оцінками, загинули 265 уродженців та мешканців Чувашії.

Раніше повідомлялося про розгром ЗСУ татарського батальйону "Алга" під Вугледаром, а потім під Бахмутом.

Тим часом, у Росії стартувала кампанія із захисту антисемітів. У Дагестані, і загалом у Росії, стартувала кампанія захисту учасників махачкалінського погрому від ймовірного кримінального переслідування.

Директор ФБР зробив заяву про високу загрозу атак терористів у США. Атаки ХАМАСу на Ізраїль можуть спричинити погрози.

А ЗМІ відомий другий півфіналіст Кубка України. Інші матчі чвертьфіналу Кубка України відбудуться завтра.