ЗСУ розбили пункти управління та посадковий майданчик окупантів (ВІДЕО)

Противник продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі, скований ЗСУ у спробах просування, активізує повітряну розвідку та застосовує авіаційні удари

Українські військові завдали потужних ударів по двох пунктах управління російських військ та посадочному майданчику у Новій Каховці. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Facebook.

У звіті повідомляється, що окупанти намагаються відповідати тиску з боку українських захисників на півдні країни. Так, використовуючи вертольоти Ка-52, противник спробував завдати ударів по позиціях української армії в Херсонській області, але безрезультатно, поранених і загиблих серед особового складу ЗСУ немає.

Також невдалим виявився виліт російських ворожих винищувачів Су-27, які планували вкотре завдати ударів острову Зміїний. У результаті бомби впали далеко від своєї мети у Чорному морі.

Зазначається, під час проведення ворогом розвідки наших позицій на Херсонщині наш зенітно-ракетний підрозділ влучно заземлив безпілотник типу "Елерон-3" у Білозерській громаді, а дрон-камікадзе був "пійманий на місці злочину" і знищений у Великоолександрівській громаді до нанесення їм.

У рамках виконання ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ на півдні вогневих завдань знищено 13 загарбників, 6 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

А також завдано ударів по двох пунктах управління ворожих військ та посадочному майданчику у Новій Каховці. Остаточні втрати супротивника уточнюються.

Читайте також на порталі "Коментарі" - великий привіт: у Путіна натякнули, що Європа більше не отримає російського газу "Північним потоком" і це незважаючи на те, що Канада вирішила обійти санкції і все-таки передати турбіну "Північного потоку" після ремонту .

Також видання "Коментарі" повідомляло – генерал-майор Марченко дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь.