ЗСУ різко змінили тактику у війні: яке рішення Заходу допомогло

ЗСУ завдають ударів углиб території РФ американськими ракетами

Українська армія більше не боїться завдавати ударів углиб російської території, використовуючи при цьому американську зброю. Після того, як 31 травня Вашингтон дозволив використати свою зброю проти цілей на території РФ, ЗСУ радикально змінило свою тактику ведення війни. Як передає портал "Коментарі", такого висновку дійшов військовий оглядач "BILD" Юліан Рьопке.

Експерт зазначив, що тепер безпілотники ЗСУ шукають дорогі цілі в російських Білгородській та Курській областях, і як тільки їх виявляють, відразу українські військові відкривають по них вогонь із західної високотехнологічної зброї.

"Насамперед – керованими ракетами Himars із армійських запасів США", - зазначило видання.

У матеріалі йдеться про те, що у росіян виникли серйозні проблеми на їх території також підтверджують самі російські пропагандисти, які зазначили, що з моменту дозволу від США ЗСУ щодня обстрілює Білгородську область з РСЗВ Himars.

Видання нагадало, що наразі головною розбитою метою українців залишається найсучасніша російська система ППО - комбінований зенітно-ракетний комплекс С-300/С-400. Його знищили 2 червня за 50 км від українського кордону. Вартість такого комплексу оцінюється у $300-$500 млн євро.

Також у скарбничці ЗСУ російський командний центр на схід від Білгорода, військовий склад у прикордонному місті Шебекіно та військова колона за 50 км від кордону в Курській області.

Журналісти звертають увагу, що Кремль досі не відреагував на ці удари.

Читайте також на порталі "Коментарі" - удари західною зброєю по РФ: чи це зупинить військові дії на Харківщині.