Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ продовжують тиснути: окупантів вибили з ще одного населеного пункту на Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ продовжують тиснути: окупантів вибили з ще одного населеного пункту на Херсонщині

Як заявив радник голови ОП, це була не панічна втеча, а маневр

7 червня 2022, 08:05
Поділіться публікацією:

Українські захисники поступово продавлюють шлях до тимчасово окупованого Херсона, від якого відокремлює 30 км окупованої території. Так, розуміючи, що ЗСУ незабаром розіб'ють російське угруповання, яке утримувало контроль над селом Благодатне, окупантами було ухвалено рішення покинути цей населений пункт, щоб уникнути великих втрат та посилення угруповання на іншому напрямку. Таку думку озвучив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live".

ЗСУ продовжують тиснути: окупантів вибили з ще одного населеного пункту на Херсонщині

Бої у Херсонській області. Фото: з відкритих джерел

При цьому Арестович уточнив, що російські війська залишили ще один населений пункт у Херсонській області – це не показник, що вони панічно відступають. Їхні позиції, як і раніше, дуже сильні. Вихід із Благодатного – це тактичний маневр, незважаючи на те, що воно знаходиться зовсім близько до Херсона, лише за 30 км. Російське командування вважало за правильне посилити херсонський напрямок, правобережне угруповання.                                                                                                                                                                                                       

На думку експерта, російських військових вирішили перекинути на інший напрямок, бо йде контрнаступ ЗСУ. При цьому росіяни не мали іншого вибору, крім, як відступити, адже українська армія досить серйозно "піднависла" і посилила тиск.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кабмін вже готує рішення: яка мова в Україні може набути особливого статусу.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російські військові кораблі йдуть: у США розповіли, що змусило флот РФ відійти від українських берегів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини