ЗСУ намагалися прорвати оборону росіян: у США назвали напрямок

Наразі українські військові нібито утримують позиції у Кринках, поблизу Антонівського шосе та залізничних мостів

Українські захисники зайняли певний плацдарм на лівому березі промови Дніпро у Херсонській області. Українці намагаються розширити зону свого контролю, продовжуючи низку наземних операцій на цьому напрямку. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни.

Американські аналітики, посилаючись на російських воєнкорів, зазначають, що Україні вдається утримувати позиції в селі Кринки, неподалік Антонівського шосе та залізничних мостів.

За словами російських блогерів, у районі Кринок та Антонівського залізничного мосту тривають бої. Крім того, українські війська намагалися прорвати оборону ворога в районі Піщанівки та заплави.

31 жовтня окупанти продовжили авіаудари бомбами, що планують, за цілями на правому березі Херсонської області. За даними Південного оперативного командування України, російські війська минулої доби випустили 45 плануючих бомб за цілями в Херсонському та Бериславському районах.

Зазначимо, 25 жовтня аналітики ISW заявили, що українські диверсанти висадилися біля Підстепового (20 км на схід від Херсона та 3 км від Дніпра) та захопили ділянку дороги, що сполучає села Пойма, Козачі Табори та Кринки.

Читайте також на порталі "Коментарі" - завершився складний для України жовтень, під час якого російські окупаційні війська посилили тиск на низці ділянок фронту, а міжнародна допомога нашій країні, на жаль, забуксувала. Експерти спеціально для видання "Коментарі" проаналізували жовтневий етап російсько-української війни та зробили обережні прогнози на листопад.