ЗСУ можуть зірвати план окупантів щодо наступу. Кроки, які мають зробити

Сили оборони цілком здатні завадити всім планам ворога, щодо чергового наступу на Україну, про це в ефірі Freedom заявив колишній голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж

Сили оборони цілком можуть зірвати всі плани окупантів щодо їх розрекламованого чергового наступу на Україну. Як відзначив Микола Маломуж, ЗСУ повинні більш масштабно нищити ворожі військові об’єкти, які знаходяться на території країни-агресора.

Зокрема, як відзначив експерт, в першу чергу, треба знищити військові об'єкти загарбників всіх типів. При цьому, на його думку, необхідно починати з місць дислокації сил РФ і знищувати склади з боєприпасами, збори для навантаження бронетехніки, а також навчальні центри.

При цьому Маломуж відзначив, що Сили оборони ведуть роботу у цьому напрямку. На його думку, масштаби в нанесенні ударів по військовим об’єктам окупантів будуть розширені.

За його словами, якщо в перспективі Збройні сили отримають до 1,5 млн тільки дронів, а також ракет власного українського виробництва, то на території країни-агресора об'єкти будуть палати системно.

Такі дії Сил оборони приведуть до того, що війська загарбника втратять можливість отримувати підтримку.

"І ці наступальні операції будуть просто-таки зірвані, і перспектив не буде"
, - підкреслив Маломуж.

Окрім того, він звернув увагу на удар, який був нанесений по аеродрому в Морозівську Ростовської області. За словами експерта, саме там дислокується бомбардувальний полк. Саме він щодня наносив удари по позиціям військових та цивільній інфраструктурі, в тому числі і керованими авіабомбами.

До речі, за інформацією військового Віктора Тарана, за попередніми даними на аеродромі в Морозовську невідомі дрони знищили 6 і пошкодили 8 літаків. Відомо, що на момент атаки там базувалися Су-24, Су-24М та Су-34.

"Тобто це ті хто атакують нас КАБами. Також нібито знищено будівлю управління. Чекаємо на офіційні повідомлення"
, - відзначив Таран.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Росія має твердий намір захопити всю Україну.