Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знущалися з цивільних жителів та намагалися згвалтувати 16-річну дівчину: ідентифікували ще 2 катів рф
commentss НОВИНИ Всі новини

Знущалися з цивільних жителів та намагалися згвалтувати 16-річну дівчину: ідентифікували ще 2 катів рф

Один з окупантів неодноразово намагався зґвалтувати 16-річну дівчину

27 травня 2022, 17:04
Поділіться публікацією:
Правоохоронці встановили ще двох військових рф, які жорстоко поводилися з цивільними та вчиняли сексуальне насилля над неповнолітньою дівчиною. окупантам повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни під час окупації частини Чернігівської області. Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора України.
Слідчі встановили військовослужбовців збройних сил РФ, які знущалися над мирними мешканцями під час окупації частини Чернігівської області. Обом повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
"За даними слідства, група військовослужбовців РФ у березні 2022 року, перебуваючи в одному з населених пунктів Чернігівського району, жорстоко поводилися з цивільним населенням. Підозрювані оселилися в будинку, де проживала сім'я — неповнолітня дівчина, її брат та бабуся. Один з військовослужбовців – командир підрозділу, неодноразово намагався згвалтувати 16-річну дівчину, засновуючи до неї фізичне та психологічне насильство. З метою подолання опору бив її по голові зброєю та душив. Погрожував вбити її рідню і віддати потерпілу для згвалтування іншим військовослужбовцям РФ.Також військовослужбовці РФ неодноразово в морозну погоду утримували брата дівчини на подвір‘ї будинку в кайданках та без верхнього одягу, наносили тілесні ушкодження",- йдеться у повідомленні.
Наразі встановлюються інші військові ЗС РФ, причетні до вчинення злочинів проти мирного населення.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що поблизу кордонів Харківської та Донецької області окупанти зазнали поразки. 

Знущалися з цивільних жителів та намагалися згвалтувати 16-річну дівчину: ідентифікували ще 2 катів рф

Оккупанты издевались над мирными жителями на Черниговщине (фото из открытых источников)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини