Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зник генерал, якого Путіна відправив керувати військами в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зник генерал, якого Путіна відправив керувати військами в Україні

Російські військові, як і три місяці тому припускаються тих самих помилок і призначення Дворнікова ніяк не змінило ситуацію

1 червня 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

Великий розголос мало призначення президентом Росії Володимиром Путіним генерала Олександра Дворнікова на посаду керуючого військами РФ в Україні. Тоді військові, аналітики робили прогнози, що це призначення може кардинально переламати хід війни, дати новий імпульс для наступу росіян. Пройшло вже достатньо часу після такої кадрової ротації, але нічого екстраординарного не сталося. Більше того, американські джерела сумніваються, що генерал Олександр Дворніков все ще відповідає за військові дії, адже його не бачили вже кілька тижнів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "New York Times".

Зник генерал, якого Путіна відправив керувати військами в Україні

Олександр Дворніков. Фото: з відкритих джерел

Аналітики видання зазначають, що російські військові, розбиті та деморалізовані після трьох місяців війни, роблять ті ж помилки у своїй кампанії із захоплення частини східної України, які змусили їх відмовитися від прагнення захопити всю країну, кажуть високопоставлені американські чиновники. У той час як російські війська захоплюють територію, представник Пентагону заявив, що їхній "повільний і поступальний" темп стомив їх і що загальна бойова міць збройних сил зменшилася приблизно на 20%.

Зазначимо, президент Росії Володимир Путін призначив нового командувача військ в Україні, генерала Олександра Дворнікова, у квітні, що багато хто розцінив як визнання того, що початковий військовий план РФ провалився.

За словами американських офіційних осіб, Дворніков спробував змусити розрізнені повітряні та наземні підрозділи РФ координувати свої атаки, але останні два тижні його не бачили, що змусило деяких чиновників США розмірковувати про те, як він відповідає за військові дії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у РФ назвали терміни, на коли готують "референдуми" щодо "приєднання" Донбасу, Херсонщини та Запоріжжя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Valery

1 червня 2022, 19:11

Алексей, вoт сaйт, пpo кoтoрый ты спрaшивал, от 100$ в дeнь выиграть мoжно без прoблем, cам ужe нескoлько рaз оттудa вывoдил по 500-700$. Последний раз выиграл айфон11 http://tinyurl.com/prize11iphone


Новини