ЗМІ дізналися про ще один план Зеленського: коли його покажуть українцям

За інформацією ЗМІ, Зеленський готує ще один план, але стосується не союзників, а лише українського народу

Глава української держави Володимир Зеленський опрацьовує внутрішній план для України на час війни. Він доручив органам влади розробити пропозиції, які допоможуть країні вистояти. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомили "ВВС Україна" кілька джерел на Банковій.

Зазначається, що цей документ не має стати альтернативним плану перемоги. Його мають підготувати та подати українцям до кінця 2024 року.

Наголошується, свого роду це буде план дій для кожного українця, який живе та працює під час війни з РФ. особливий акцент буде зроблено на внутрішніх рішеннях у сфері ВПК, оборони, економіки, соціальної політики та інших. Йдеться про кроки, які має виконати сама Україна.

"Мета - зробити все можливе, щоб зберегти єдність та досягти результатів у різних сферах розвитку країни", - прокоментував співрозмовник.

Читайте на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський представив у Верховній Раді План перемоги. Зокрема, він заявив, що якщо Захід підтримає Україну в реалізації пунктів Плану перемоги, то цілком реально завершити війну не пізніше 2025 року. Наскільки реальні для виконання відомі пункти Плану перемоги? І чи можна говорити про можливість завершити війну у такі терміни, як сподівається президент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у НАТО відреагували на План перемоги Володимира Зеленського.