Зірка Голлівуду звертається до США із закликом підтримати Україну

Відома голлівудська актриса закликала США допомогти Україні

У контексті майбутнього обговорення в Конгресі США нового пакету військової допомоги Україні голлівудська актриса та співачка Барбара Стрейзанд звернулася до американського народу із закликом підтримати Україну в її боротьбі проти російської агресії.

У своєму відеозверненні, опублікованому в Instagram, Стрейзанд наголосила на значущості американської підтримки для України та всього світу у протистоянні авторитарним режимам.

Стрейзанд, відома своїми активістськими переконаннями та підтримкою прав людини, висловила своє захоплення українським спротивом та його значимістю для світової демократії.

"Український опір російському вторгненню надихає світ", - заявила вона, додавши, що Сполучені Штати мають стати оплотом підтримки для націй, які стикаються з загрозами їх демократичним підвалинам. У своєму зверненні Стрейзанд особливо наголосила, що її серце та підтримка перебувають разом з Україною та її народом у ці важкі часи.

"

Я не змогла приєднатися до них особисто, але хочу, щоб моє повідомлення було почуте. Я підтримую Україну в їхній непохитній боротьбі та закликаю свою країну надати всю необхідну підтримку", - каже Стрейзанд у своєму відеоповідомленні. Коментар актриси супроводжується зображенням українського прапора, що символізує її солідарність із українським народом.

"Коментарі" писали, що на червоній доріжці кінофестивалю в Глазго увагу всіх привернув актор Вігго Мортенсе відомий своєю роллю у культовому фільмі "Володар кілець". Однак не його акторська майстерність стала об'єктом обговорення цього дня, а його принципова позиція.

Раніше “Коментарі” писали, що російська артистка , яка має українське коріння, Любов Успенська оприлюднила чергове марення про війну в Україні та розповіла, чому не засуджує Росію, яка розпочала повномасштабну війну.