Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жах у Сєверодонецьку: ворог спеціально б'є за скупченням людей – багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Жах у Сєверодонецьку: ворог спеціально б'є за скупченням людей – багато загиблих

Наступ на місто продовжується

25 травня 2022, 09:50 comments1800
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують ставити основною метою окупацію Сєверодонецька Луганської області. Щонайменше внаслідок обстрілу загинуло вже шестеро людей і щонайменше вісім отримали серйозні поранення. Більшість ударів Росія завдає по бомбосховищам. Проте українське військо продовжує тримати оборону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на голову Луганської ОВ Сергія Гайдая в Telegram.

Жах у Сєверодонецьку: ворог спеціально б'є за скупченням людей – багато загиблих

Обстріл. Фото: з відкритих джерел

Сергій Гайдай зазначив, що останнім часом саме житловий масив стає метою російських військових. Причому обстріл не припиняється ні на хвилину. Тому дістатися навіть до тіла загиблих вкрай проблематично, дістати людей з-під завалів також практично неможливо.

За словами Гайдая, росіяни чудово знають, що б'ють саме за скупченням людей. Так відбувається, коли вони стріляють по сєверодонецькому "Азоті", адже там облаштовані бомбосховища. Так відбувається, коли вони стріляють по безлічі шкіл, де теж є укриття. Вони б'ють цими місцями не випадково, упевнений губернатор Луганської області. Поблизу одного з навчальних закладів 24 травня дістала поранення жінка. Цю інформацію ворог збирає, спостерігаючи за тим, що відбувається у Сєвєродонецьку з безпілотників. Також ворогові допомагають колаборанти, які працюють навідниками.                                                                                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський пояснив, чому росіянам доведеться піти з Криму, як і з інших територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини