Зеленський виступить у Верховній Раді: про що буде говорити

Президент України може цього тижня представити план перемоги в парламенті

Президент України Володимир Зеленський планує цього тижня виступити у Верховній Раді, де може представити план перемоги України. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі. Виступ Зеленського запланований на 16 жовтня.

"Очевидно, що є лише одна причина для цього заходу – публічне представлення плану перемоги", – зазначив Лещенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, як в Україні можна досягнути справжній мир. Президент Володимир Зеленський заявив, що закінчення війни в Україні можна досягти завдяки тиску на Росію. За його словами, у цьому можуть допомогти міжнародні партнери України.

Володимир Зеленський під час вечірнього звернення за 13 жовтня розповів, що Росія посилює співпрацю з КНДР, зокрема відправляє своїх північнокорейських військових на війну в Україну. За словами президента, в таких умовах потрібні дії від партнерів України.

Крім того, президент наголосив, що закінчення війни в Україні може бути досягнутим через тиск на Російську Федерацію.

Також"Коментарі" писали про те, що Зеленський після зустрічі з Шольцом розповів, що буде перемогою для України. Президент України Володимир Зеленський зустрівся із канцлером Німеччини Олафом Шольцом. За словами українського президента, це вже третя зустріч і Олафом Шольцом за цю осінь, “і, мабуть, одна з найважливіших за весь час повномасштабної війни”.

Очільник України зауважив, що представив “ключовим друзям країни” стратегію наближення миру для України. За словами Зеленського, це план абсолютно чітких і реалістичних кроків, які можуть підштовхнути всю ситуацію до справжнього миру.