Зеленський відреагував на удар по Харкову: що сказав союзникам після чергового терору

Зеленський відзначив, що РФ вдарила по цивільним об’єктам Харкова в тому час як на Генасамблеї ООН говорять про колективні зусилля заради безпеки в майбутньому

Президент Володимир Зеленський відреагував на черговий терористичний удар Росії по Харкову. За його словами, мішенями для російських бомб стали житловий будинок, хлібозавод, стадіон.

"Тобто звичайне життя звичайних людей. Росія – терорист і щодня підтверджує це своїми власними діями, своїм вибором воювати й пробувати розширювати війну", - відзначив Зеленський.

За його словами, зараз у Харкові триває рятувальна операція. На цей час відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих.

"Зараз на Генеральній Асамблеї ООН багато говорять про колективні зусилля заради безпеки та майбутнього. Але треба просто зупинити терор. Щоб була безпека. Щоб було майбутнє. Щоб Росія припинила цю свою злочинну й неспровоковану агресію, яка порушує всі глобальні правила", - відзначив Зеленський.

Відреагував на терористичний удар Росії і голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Скільки ще потрібно має загинути людей, щоб світ зрозумів просту істину - демілітаризація Росії є найкращою гарантією від терору", - написав Єрмак у Телеграмі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що сьогодні близько 15:20 окупанти почали скидати на Харків керовані авіабомби. За даними місцевої влади відомо про влучання у багатоповерхівку у Київському районі Харкова. Тут через КАБ склалися поверхи з 8 по 3. Будинок, по якому прийшовся удар у Київському районі, вже був обстріляний на початку війни. Його майже відремонтували, вставили усі вікна, утеплили, підготували до опалювального сезону. Ворог вдруге вдарив по ньому КАБом.

Також "Коментарі" розказували, що росіяни удосконалили КАБи поки на заході роздумують допомагати Україні чи ні.