Зеленський розповів, скільки російських ракет було збито

Голова держави подякував ППО за її успішну роботу, хоч і визнав наявність певної кількості "прильотів"

Під час сьогоднішнього відбиття російської ракетної атаки на Україну Повітряні сили України збили понад тридцять ворожих ракет. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на вечірнє звернення Володимира Зеленського.

"Зараз дані ще уточнюються, але, за попередніми доповідями, лише протягом сьогоднішнього ракетного нальоту вдалося збити понад 30 ракет – абсолютну більшість із тих, що були застосовані проти нас, - заявив голова держави. - Є кілька влучань, є й падіння уламків ракет. Але дуже важливо, що зухвалість цієї атаки вдалося знищити. ППО – молодці!"

Нагадаємо, що, за словами речника Повітряних сил Юрія Ігната, основною ціллю росіян цього разу був Старокостянтинів в Хмельницькій області. Також Юрій Ігнат припустив, що пуск ракет міг бути приурочений росіянами до сьогоднішнього засідання Ради Україна-НАТО.

Щодо цієї зустрічі сьогодні президент розповів таке:

"Сьогодні відбулося перше екстрене засідання Ради Україна – НАТО. Ми домовлялися про це засідання з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, і буквально за кілька днів зібрали Раду. І Єнс, і всі держави-союзники відреагували оперативно та солідарно", - зазначив президент України.

Тим часом, президента затримано: відбувся державний заколот.

Під Бахмутом ЗСУ знищили військову еліту РФ. На даний момент, одні з найзапекліших боїв відбуваються за висоти в районі Клещеївки, за допомогою яких ЗСУ зможе контролювати Бахмут.

А на Балі прямо під час тренування загинув відомий фітнес-блогер. Зірковий спортсмен, також відомий шанувальникам, як фітнес-блогер і бодибілдер, 33-річний Джастін Вікі загинув, коли виконував тренування.