Зеленський розповів про нову обіцянку Байдена (ВІДЕО)

Президент обнадіяв обіцянкою Байдена зі зброї

Як передає портал "Коментарі", глава української держави Володимир Зеленський дорогою до Брюсселя розкрив деталі своєї розмови з головою Білого дому Джо Байденом.

Український лідер зазначив, що Джо Байден пообіцяв нові пакети військової допомоги Україні вже незабаром.

"Ми обговорили також наступні наші пакети. Президент Байден дав мені слово, що найближчим часом пакети будуть реалізовані. Ми говорили про далекобійну зброю. Говорили про "Рамштайн", засідання через кілька тижнів", - розповів Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський представив у Верховній Раді План перемоги. Зокрема, він заявив, що якщо Захід підтримає Україну в реалізації пунктів Плану перемоги, то цілком реально завершити війну не пізніше 2025 року. Наскільки реальні для виконання відомі пункти Плану перемоги? І чи можна говорити про можливість завершити війну у такі терміни, як сподівається президент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – офіційний Вашингтон продовжує вести діалог з Києвом щодо Плану перемоги, ініційованим президентом України Володимиром Зеленським. Також така робота ведеться владою США та щодо "інших заходів" у контексті американської допомоги українському народу. Як передає портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив речник Держдепартаменту США Метью Міллер.

Представник Держдепу, відповідаючи на запитання ЗМІ, не став конкретизувати свою минулу заяву про "продуктивні кроки", які влада США вбачає в даному плані, з якою Володимир Зеленський ознайомив американського колегу Джо Байдена під час візиту до Штатів у вересні.