Зеленський розповів про доповідь Сирського: що відбувається на фронті

Президент наголосив, що основне завдання України зараз - знищити якнайбільше російського потенціалу та проводити максимум контрударної роботи

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський сьогодні доповів про ситуацію на фронті. На всіх напрямках українські військові показують добрий результат. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві президента України Володимира Зеленського.

"Щойно доповідав головком Сирський. І щодо ситуації на сході України, і щодо операції в Курській області, і за "обмінним фондом", щодо комплектації наших бригад - комплектації наших резервів: це і снаряди, і зброя. За всіма напрямками наші хлопці - ви молодці", - зазначив президент.

За словами Володимира Зеленського, на сьогодні є "хороші та потрібні результати у знищенні російської техніки під Торецьком", а основне завдання України зараз - знищити якнайбільше російського потенціалу та проводити максимум контрударної роботи. Це, як додав президент, стосується створення "буферної зони" завдяки операції в Курській області.

"Все, що завдає втрат російської армії, російській державі, їхній оборонці та їхній економіці - все це допомагає нам не допускати розширення війни і наближати справедливе закінчення цієї агресії. Справедливий світ для України", - додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів президенту Володимиру Зеленському про ситуацію на фронті. Також головком розповів про операцію Сил оборони в Курській області.

У повідомленні йдеться, що перша тема доповіді – ситуація на Донбасі, а саме на найгарячіших Торецькому та Покровському напрямках. Президент зазначив, що українські воїни та підрозділи роблять все для знищення окупанта та відображення десятків російських штурмів на добу.

Друга тема – Курська операція. Сирський доповів про зміцнення позицій українських сил у Курській області та розширення стабілізованої території.

Також Олександр Сирський та Володимир Зеленський обговорили постачання зброї. Йде робота над новими пакетами підтримки держави від партнерів, визначається пріоритетні напрями.