Зеленський про рішення Ставки: "Ми будемо рухатися - рішення ухвалені!"

Схоже на те, що рішення про початок та дату контрнаступу прийнято

Під час сьогоднішнього засідання Ставки Верховного головнокомандуючого прийнято рішення про дату початку контрнаступу. Про це, як повідомляють "Коментарі", повідомив в своєму вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський.

"Доповідали, як завжди не тільки главком, а й командувачі оперативних напрямків. Не тільки забезпечення боєприпасами, не тільки підготовка нових бригад, не тільки наша тактика, але й терміни. Це те, що максимально важливо. Терміни щодо того, як ми будемо рухатися. Будемо. Рішення ухвалені. Я дякую кожному солдату і сержанту, офіцеру і генералу, кожній бригаді, які підготувались".

Окрім цього, Зеленський вчергове підкреслив, що "немає і не буде альтернативи повному звільненню нашої землі".

Тим часом, у Держдумі депутат, який родом з Черкащини, закликав заборонити українську мову.

Діденко, який родом з Черкащини, виступив у Держдумі РФ з українофобською заявою.

Російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом.

"Славі стало зовсім погано. У неї висока температура, почалися блювота. Її мучить кашель", — повідомляють російські медіа, посилаючись на свої джерела.

В березні минулого року, через кілька днів, як почалось повномасштабне вторгнення армії РФ на територію України, Слава зробила заяву, що підтримує війну. Відповідне повідомлення співачка оприлюднила у своєму Instagram.

А у сибірській школі відмовилися вшанувати пам'ять учасників "СВО". Директор школи відмовилася встановлювати меморіальну дошку на згадку про загиблого у війні проти України.