Зеленський перед носом у окупантів: Гайдай розповів, куди приїжджав президент

Президент Зеленський підтримав бійців на передовій

Викликаючи нервовий тик у служби охорони, президент України здійснив уже другий візит на передову. Після того, як Володимир Зеленський побував у Харківській області в неділю він з'їздив у Запорізьку та Луганську області, де йдуть найзапекліші бої, але ЗСУ продовжують тримати оборону. Як передає портал "Коментарі", подробицями такого візиту у телеграм поділився голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.

Губернатор Луганщини зазначив, що українські захисники тримають свої позиції і не відступають зміг особисто переконатися президент України Володимир Зеленський, який уночі безпосередньо побував на передовій у Луганській області.

При цьому Сергій Гайдай підтвердив інформацію про те, що росіяни не припиняють штурмувати Сєвєродонецьк, але їхнє просування в місті практично зупинилося. Від безсилля росіяни накривають вогнем все місто. Через це дуже багато руйнувань та пожеж, зокрема у Горській громаді. Глава ОВА зазначив, що точну кількість руйнувань у Сєвєродонецьку підрахувати поки що неможливо – у місті постійно йдуть вуличні бої.

За словами Гайдая, ворог намагається одночасно накривати вогнем і сусідній із Сєвєродонецьком Лисичанськ. Противник вів прицільний вогонь по пекарні, яка навіть під обстрілом випікала хліб. Також дуже сильні руйнування отримали кілька держустанов та дві багатоповерхівки.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія готує ще одну "спецоперацію" в Україні - тепер уже "справжню". Подробиці розкрив один із одіозних спікерів Кремля Рамзан Кадиров.

Також видання "Коментарі" повідомляло - Росія готується до удару: у Генштабі розповіли, куди росіяни стягли "Іскандери" та "Панцирі".