Зеленський назвав головну зброю України

Зеленський розповів у що вірить у питанні реалізації Плану перемоги

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вірить в український народ і вважає його головною стратегічною зброєю країни. Про це він заявив на пресконференції за підсумками зустрічі з Генеральним секретарем НАТО Марком Рютте, повідомляє портал “Коментарі”.

Відповідаючи на запитання щодо реалізації Плану перемоги, він зазначив, що у перші дні повномасштабного вторгнення були різні пропозиції. І деякі з них були реалістичними, щоб вижити.

“Але я впевнений в тому, що я вірю в людей, у наш народ. І я говорю не тільки про українців. Найголовніша зброя, яка у нас є - це наш народ, наші люди, різні люди. І я думаю, що це наша стратегічна зброя. Але ми втрачаємо наших людей, і це проблема війни, особливо, коли ми говоримо про довгу війну. І це велика трагедія для нас. Тому я також впевнений у нашій єдності”, - зазначив Володимир Зеленський.

Він зазначив, якщо Україна не втратить єдність, то переможе. Однак це також залежить від єдності наших партнерів.

“Зміцнення України залежить не тільки від зброї певного типу, це залежить від волі. Якщо наші партнери не втратять свою єдність, ми тоді не програємо”, - наголосив Зеленський.

Своєю чергою Генсек НАТО запевнив, що партнери не втратять своєї єдності.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що президент України Володимир Зеленський представив партнерам план перемоги. Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак в ефірі телемарафону розповів, яку відповідь очікують на план перемоги від партнерів.

Дізнатися детальніше очікування Володимира Зеленського можна за посиланням.