Збиралися з битами зустріти ТЦК: на Франківщині натовп жінок напав на матір з дитиною (ВІДЕО)

Внаслідок інциденту у селі Космач на Івано-Франківщині постраждали двоє жінок та дитина

В населеному пункті Космач Івано-Франківської області вчора в розпал конфлікту з місцевими селянами, які самовільно зупиняли автомобілі, перевіряючи, що там можуть сидіти представники ТЦК, постраждало троє людей, в їх числі – 6-річна дівчинка.

Як повідомила в соцмережах постраждала Іванна Ванджурак, жінка своїм автомобілем разом з маленькою донькою їхали з сусіднього населеного пункту до відділення "Нової пошти" в Космачі.

"Біля АЗС мене зупинив натовп розлючених жінок, двоє з них були у стані алкогольного сп’яніння, у руках у них були бити, різні металеві штуки…", - писала жінка.

Після з’ясування через відкрите вікно та перевіривши її телефон, селяни пропустили машину. Але, коли подорожуючі повертались назад, їх ще раз зупинили.

"Сказали, що я приїхала до них у село здавати їхніх чоловіків, що я – навідниця воєнкомів", - розповіла Іванна Ванджурак.

Вона ще додала, що представниці з розлюченого натовпу хотіли забрати через вікно ключі з машини та витягнути водійку з салону.

"Одна жінка запхала биту у вікно і дала по голові дитині, у той час, як інша мене тримала за волосся, і я нічого не могла зробити", - розповіла подробиці інциденту Ванджурак.

Вона повідомила, що отримала струс мозку, а дівчинка – забиття носа.

Представники поліції Івано-Франківщини повідомили, що виясняють обставини інциденту.

За їх інформацією мешканцям села повідомили неправдиву інформацію, що була поширена по локальних групах в соціальних мережах.

"Близько сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби. Між громадянами відбулись сутички, в яких постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були доставлені до місцевої лікарні. Поліцейські провели з жителями роз’яснювальні бесіди та невдовзі люди розійшлись", - повідомляють місцеві поліцейські.

Правоохоронці чекають на результати експертиз від медиків, після цього буде вирішуватись питання щодо надання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що командир 3-ої ОШБр розповів про хамство цивільних