Завершили розбір завалів: болючі втрати Кривого Рогу

Місцева влада повідомила про завершення пошукової операції на місцях ракетного удару РФ по Кривому Розі

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив про завершення пошукової операції на місці російських ракетних ударів у Кривому Розі. Про це, як повідомляють "Коментарі", Лисак написав у вівторок, 13 червня, у Telegram-каналі.

"Тіло ще однієї загиблої людини дістали з-під завалів приватного підприємства в Кривому Розі. За цю страшну ніч ворог убив у місті 11 мирних жителів. Пошуково-рятувальна операція завершена. Триває розбір конструкцій", - написав Лисак.

Раніше цього дня повідомлялося про 10 загиблих, із них четверо загинули внаслідок ракетного удару по житловому 5-поверховому житловому будинку, шістьох витягли з-під завалів складу приватного підприємства. Поранення дістали 28 мирних жителів.

Нагадаємо, в ніч на 13 червня російські війська завдали масованої ракетної атаки по Україні, передає DW. Одна з ракет влучила в житлову п'ятиповерхівку в Кривому Розі Дніпропетровської області, внаслідок чого спалахнула пожежа. Крім того, в місті пошкоджено низку інших цивільних об'єктів.

Тим часом, відомий український співак отримав повістку: чи піде він на фронт - Козловський уже сходив до військкомату.

У Росії припинили публікувати некрологи про загиблих в Україні. Уряд Хакасії, сибірської республіки в РФ, відмовився від публікації некрологів про загиблих в Україні на прохання Міноборони.

А колишня черниця розповіла, як заробляють гроші у монастирі. Керрі-Ейлін Чафф кілька років була черницею, однак вирішила відійти від релігійного життя. Зараз американка має інші звички, однак інколи вона розповідає у соцмережах про епізоди з життя у монастирі.