Запропонував віддати частину Франції Путіну: Данілов різко відповів Макрону щодо гарантій для Росії

Макрон неодноразово заявляв про те, що Росії будуть потрібні "гарантії безпеки"

Французький президент може віддати очільнику Кремля Володимиру Путіну Бордо, якщо збирається вести переговори з Росією щодо "гарантії безпеки" та інших поступок для неї. Відповідну заяву зробив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

"Якщо хтось вважає, що нам треба вибачитись і віддати їм Крим, Донецьку, Луганську області, то це повне божевілля. Я не можу зрозуміти, яким чином ви з терористами розмовляєте. Ось уявіть собі, сідає за стіл Байден та Усама бен Ладен і вони починають переговори про гарантії Усама бен Ладену", - сказав Данілов.

Окрім того, він наголосив, що дати "гарантії безпеки" РФ та Володимиру Путіну запропонував президент Франції Еммануель Макрон.

"Коли ви кажете, що з ним треба про щось говорити, йому потрібно давати якісь гарантії - ну віддайте йому Бордо, своє віддавайте. Наше не треба, ми самі розберемося", - запропонував Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Данілов натякнув, що на російську територію є претенденти. Незабаром у Росії можуть з'явитися нові "власники". Поступово більшість російської території може розчинитися у сусідній країні. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов. При цьому секретар РНБО не прямо відповідав на запитання, чи має він на увазі Китай, який дуже хитро вибудовує зараз свої відносини з Росією, роблячи цю країну повністю залежною. Данілов лише закликав звернути увагу на ті процеси, які зараз відбуваються у самій Росії та всередині китайсько-російських відносин. Олексій Данілов припустив, що цілком можливо, що майбутнє Росії – це колоніальний статус.