Залужний вперше дав оцінку плану перемоги Зеленського

Валерій Залужний позитивно відгукнувся щодо плану перемоги.

Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині посол у Великій Британії Валерій Залужний, відреагував на план перемоги від президента України Володимира Зеленського. За його словами, цей план стосується не тільки України, але й міжнародних партнерів.

Валерій Залужний підтримав план перемоги заявивши, що Володимир Зеленський все робить правильно, коли має план, який прописує дії не лише для України, але й союзників.

"Абсолютно логічно та правильно робить президент України Володимир Зеленський. Він робить цей план, де кроки прописані не тільки для України. Так, звісно, і Україна має чітко слідувати плану", – сказав Залужний.

За словами колишнього головнокомандувача, перелік пунктів плану стосується тих країн, які хочуть завершення війни в Україні, а Києву буде складно діяти без глобальної стратегії від партнерів. Крім того, Залужний відреагував на різні прогнози щодо закінчення війни.

"Не слухайте ніяких бродячих експертів. Не може бути у війні ніяких прогнозів. У війні працює лише математика. Саме математика, яка прораховує все це", - сказав посол.

Також Залужний вказав, що Україна протистоїть не лише Росії, але й "досить потужній коаліції" з Китаю, КНДР та Ірану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський вказав на два шляхи захисту для України. Якщо Україна не зможе стати членом НАТО, тоді вона матиме власну ядерну зброю.

Також "Коментарі" писали про те, чому колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний був приречений на звільнення та чому це пов'язано не лише з військовими причинами.