Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний шокував прогнозом про те, коли на війну можуть призвати жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний шокував прогнозом про те, коли на війну можуть призвати жінок

Залужний заявив, що Україна може оголосити мобілізацію жінок, щоб захистити Європу від війни

сьогодні, 16:22
Поділіться публікацією:

Колишній головнокомандувач Збройних сил України та нинішній посол України у Великій Британії Валерій Залужний виступив у Chatham House, де розповів про головні виклики, що постали перед Україною. Зокрема, Залужний передбачає, що до підтримки Ірану, Північної Кореї та Китаю Росії можуть приєднатися й інші країни, що призведе до зростання кількості ворогів України.

Залужний шокував прогнозом про те, коли на війну можуть призвати жінок

Мобілізація жінок

Окрім того, Валерій Залужний наголосив на можливості призову жінок, якщо це стане необхідним для захисту Європи від війни. Однак він підкреслив, що намагатиметься уникнути такої ситуації, вважаючи, що війни в Європі, як у 1939 році, можна запобігти іншими шляхами, без залучення до призову українських жінок.

"Якщо буде необхідно призвати жінок, щоб врятувати Європу від війни, то, мабуть, ми це зробимо. Але, на мою особисту думку, потрібно не допустити війни в Європі, як це було в 1939 році, іншими шляхами, не шляхом призову українських жінок", — заявив Залужний.

Попри те, що призов жінок може стати реальністю у разі гострої потреби, Залужний зазначив важливість зусиль, спрямованих на недопущення такої ситуації.

Він також висловив упевненість у правильності дій президента Володимира Зеленського, який пропонує міжнародним партнерам план перемоги для України. За словами Залужного, Україна потребує сили, щоб продовжувати давати відсіч агресору."

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Сергій Лещенко повідомив про те, що Сполучені Штати, буцімто, тиснуть на Володимира Зеленського у питанні зниження мобілізаційного віку до 18 років. Лещенко зазначає, що американці порівнюють ситуацію в Україні з війною у В'єтнамі, під час якої США призивали на службу юнаків з 19 років. Саме тому американські політики не розуміють, чому в Україні досі не мобілізують молодь віком від 18 до 25 років. Втім, нібито Зеленський категорично проти того, щоб знижувати мобілізаційний вік і відправляти на фронт молодь, починаючи з 18 років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини