Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захисники Запорізької області знищили ворожу позицію, склади та велику кількість артилерії
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Запорізької області знищили ворожу позицію, склади та велику кількість артилерії

Оперативна обстановка на Запорізькому напрямку істотних змін не зазнала

16 червня 2022, 10:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції та продовжують знищувати живу силу та техніку противника. Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Захисники Запорізької області знищили ворожу позицію, склади та велику кількість артилерії

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що станом на 23 години 15 червня оперативна обстановка на Запорізькому напрямку істотних змін не зазнала. Ворог активних бойових дій не робив.

За даними Сил оборони, минулої доби нашим воїнам вдалося знищити одну ворожу позицію, два склади боєприпасів та один наглядовий пункт.

Також знищено:

вісім осіб особового складу противника (ще 14 людей було поранено);

• сім одиниць САУ "Акація".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "План Маршала": скільки коштів може надати США для підтримки України. США для підтримки України надаватиме 1,5 млрд доларів щомісяця. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що тріо Шольц, Макрон та Драгі вже у Києві: яка мета їхнього візиту – до чого можуть схиляти Зеленського. Президента Володимира Зеленського може чекати непроста розмова з європейським тріо Шольцем, Макроном та Драгі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Арахамія розповів , чи є сенс Україні повертатися за стіл переговорів із РФ. Давид Арахамія заявив, що контакти є, але сідати за стіл переговорів не час. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що третій "Рамштайн" : Рєзніков розповів, яку допомогу від союзників отримає Україна. Україна отримає ще більше озброєнь від союзників. Детально ви можете прочитати в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини