За одяг із літерою Z: окупанти заявили про побиття російського військового у Криму

За словами окупантів, напад стався у місті Судак

Невідомі побили російського військового на південному сході окупованого Криму. Про це повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на інформацію в російських ЗМІ та віцеспікера Мосміськдуми.

Так, за даними видання, інцидент стався у тимчасово окупованому місті Судак. За словами так званого "радника голови Криму з інформаційної політики", на російського військового, який проходив лікування у місцевому санаторії, напали у районі набережної. Нападників нібито було троє.

"Хлопець написав заяву в поліцію. Подібним уже займається МВС. Нападників розшукують. Реакція буде дуже жорсткою", — сказав Крючков.

Раніше віце-спікер Мосміськдуми Андрій Медведєв із посиланням на передплатника повідомив, що "російських військових" побили у Судаку в неділю близько 21:30.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що газовий шантаж "Північним потоком-1": як Росії вдалося обійти санкції і "переконати" США, Канаду та ЄС. Канада вирішила зробити виняток із санкцій, щоб повернути Німеччині турбіну, необхідну для обслуговування газопроводу "Північний потік-1". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Зеленський відреагував на заяву Ахметова про передачу медіабізнесу державі. Подоляк назвав рішення Ахметова гідним прикладом рівності перед законом. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський відреагував на слова Резнікова про деокупацію півдня. Завданням для ЗСУ є деокупація всієї території нашої країни. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Ахметов зробив заяву, що передає свій бізнес державі: про що йдеться. Бізнесмен зазначив, що він ухвалив вимушене рішення про вихід своєї інвестиційної компанії SCM із медійного бізнесу.