Йдуть танкові полки: РФ вибрала новий напрямок для штурму

Війська РФ намагаються активно штурмувати по всій лінії фронту, розповів Олександр Штупун

Незважаючи на колосальні втрати, загарбники РФ і далі мають намір взяти в кільце і захопити місто Авдіївку на Донеччині, повідомив очільник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

Як сказав посадовець під час ефіру інформаційного телемарафону, тільки в грудні на Авдіївському напрямку загарбники втратили більше 100 одиниць броньованої техніки, але є інформація про стягування росіянами чергового танкового полку до району Макіївки.

Барабаш нагадує, що Макіївка від Авдіївки з проїздом через Ясинувату знаходиться на відстані 40-45 км і для танкової колони проїхати цей шлях можливо максимум за півдня.

Далі він розповів, що тепер на Авдіївському напрямку українські військові знищують самі сучасні російські танки РФ Т-90 "Прорив". Жива сила теж не проблема для РФ – на Авдіївському напрямку знаходиться майже 40 тисяч окупантів.

Віталій Барабаш додав, що ворожі штурми здійснюються кожного дня і майже на протязі доби – загарбники штурмують не групами про 40 осіб, як раніше, а до 10 солдатів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російські артилеристи проклинають допомогу від союзника. Через інтенсивність війни в Україні, Кремль намагається знайти зброю у своїх союзників, зокрема у Північній Кореї. Таким чином Росія посилює економічну та військову співпрацю з Кім Чен Ином, однак військові РФ скаржаться на таку зброю від північнокорейського союзника.

Росіяни користуються підтримкою своїх підсанкційних союзників практично від початку повномасштабного вторгнення. Іран прийшов один з перших на допомогу Кремлю та поставив безпілотники Shahed 136. А нещодавно було зафіксовано використання росіянами артилерійських снарядів, які були виготовлені у Північній Кореї.