Як російські партизани можуть вплинути на історію творення РФ

Бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) несуть реальну загрозу путінському режиму

У цьому переконаний російський опозиційний політолог Аббас Галлямов, про це він заявив в Телеефірі, пишуть "Коментарі".

За його словами у російських партизанів є певний потенціал, необхідно лиш проявити ще й політичну активність. Він зауважує, що їхня діяльність у Бєлгороді заслуговує на повагу, водночас на Брянщині був зовсім вдалий дебют.

"Якщо вони продовжать рухатися у цьому ж напрямку, то наступного разу їх буде не 100 людей, а 10 тисяч, то вони реально можуть захопити й побудують на території Кремля нову державу", - зауважив він.

Аббас Галлямов підкреслює, що бійцям "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" не потрібно захоплювати саму Росію. Достатньо буде створити ту ж саму РФ, однак у ній не буде місця Путіну.

"Це призведе до глобальної кризи та із високою ймовірністю може закінчитися відставкою Путіна", – резюмував політолог.

Саме за таких умов, те, що довго будував російський диктатор - зруйнується. Галлямов також виокремив той факт, що революції не завжди розпочиналися в столицях держав, а російські партизани, можуть ще раз стати прикладом цьому. Проте, їм необхідно додати до військової ефективності, ще й політичну і налагодити стосунки з опозицією.

"Якщо вони і далі будуть так неефективно організовувати свою політику й політичну присутність, то, можливо, нічим вагомим це не закінчиться", – пояснив він.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Допоки Путін зайнятий війною в Україні, його люди у віддалених східних регіонах Росії на межі голоду. На російській Чукотці продуктів харчування гостро не вистачає на усіх жителів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - Добровольці легіону "Свобода Росії" готують тисячі людей для повалення путінського режиму, - The Times Легіон "Свобода Росії" та "РДК" вербують тисячі росіян для наступу на Кремль. Наразі там налічується до 1000 осіб.