"Я тебя туда не посылал!": командир 3-ої ОШБр розповів про хамство цивільних

Вадим Мазевич каже - деякі українці не цінують, що людина жертвує власним життям, коли йде на війну

Військовослужбовець 3-ої ОШБр Вадим Мазевич зазначив, що дратує в поведінці цивільних співгромадян, коли представник ЗСУ робить спробу повернутись в нормальне життя після "пороху" війни.

Коментуючи ситуацію "Українській правді" він зазначив, що в співгромадян існує такий собі наратив, якого вони не можуть позбутись ще з 2015 року:

"Я тебя туда не посылал! Кто ты такой, чтобы мне указывать? Если ты воевал, значит, тебе все можно!?".

Офіцер продовжив, що така позиція тільки сильно дратує. Бо в деяких громадян країни нема розуміння, що військовий ставить під загрозу небезпеки своє життя та здоров'я, захищаючи свою країну.

При цьому, військовий зауважив, що війна примусила його наново подивитись на світ: зараз життя краще відчуваєш, дрібниці, які раніше не бачив, приносять насолоду.

Військовий ЗСУ набув певний досвід війни, перебуваючи в різних колективах в армії. В минулому році Вадим Мазевич служив, як розвідник в складі 47-ої ОМБр.

Як він продовжив, за останні два роки, йому доводилось перейти з підрозділу в інший підрозділ: один розформували, з іншого пішов сам – так склались обставини.

Зараз військовослужбовець став командиром батальйону безпілотних авіаційних комплексів в складі 3-ої ОШБр. "Я гадаю, що припустився помилки, коли одразу не пішов у 3-тю ОШБр", - зазначив він.

За час військових дій, захисник проявив себе на лінії фронту в Запорізькому, Херсонському, Бахмутському напрямку. Перший бій з окупантами був на Київщину – військовий з побратимами штурмував село Лук'янівка Баришівського району.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військовий попередив, що Україна може втратити звільнені міста