Взяли полоненого дроном: шокуюча історія на фронті (ВІДЕО)

По окупанту весь час стріляли «свої»

Воїни Батальйону К-2 не вперше беруть полоненого за допомогою дрона. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відео батальйону 54-ї ОМБр.

"Цього разу оператор БПЛА з позивним Стайгер намагався добити окупанта скидами під перекриття. Після п'ятого скиду росіянин вирішив здатися. На диво, навіть така кількість скидів не завдала ворогові серйозних травм чи ушкоджень", – повідомили військові батальйону К-2.

Як виявилося пізніше, після провального штурму він тиждень сидів у норі без їжі та з води.

"Окупантові все ж вдалося дістатися точки, де наші піхотинці взяли його в полон, та не без пригод. Адже росіяни залюбки вели артилерійський вогонь по своєму ж бійцю. Можливо, окупант уже усвідомив, наскільки сильно йому пощастило", – зазначають українські воїни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Бабусю з курками зафіксували українські військові у зруйнованому селищі

У населеному пункті Глибоке на Харківщині, де зараз більшість території контролюють окупанти, наші військові за допомогою дрону виявили бабусю. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні "Харків", інформує портал "Коментарі".

"Від села не лишилось нічого!!! Один фундамент. І деінде підвали. Так от в одному з підвалів, там де окуповано, живе бабуся. Я не розумію, чому вона не хоче евакуйовуватись, навіть на їхню сторону, вже декілька місяців вона кожного дня терпить обстріли, живе з нею декілька курок і все. Харчується вона скоріш за усе, що залишилось з консервацій! Дуже шкода цю жіночку і дуже надіюсь, що скоро ми її звільнимо та доставим їй необхідне", – зазначають в ОТУ "Харків".

Українські військові зазначили, що час від часу вдається за допомогою безпілотників скинути воду в маленьких пляшках та трохи їжі.