Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бабусю з курками зафіксували українські військові у зруйнованому селищі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бабусю з курками зафіксували українські військові у зруйнованому селищі

У селищі, від якого залишилося саме каміння, Сили оборони виявили мирну мешканку

сьогодні, 08:49 comments1485
Поділіться публікацією:

У населеному пункті Глибоке на Харківщині, де зараз більшість території контролюють окупанти, наші військові за допомогою дрону виявили бабусю. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні "Харків", інформує портал "Коментарі".

Бабусю з курками зафіксували українські військові у зруйнованому селищі

Жінка у зруйнованому підвалі. Фото: скріншот з відео

ід села не лишилось нічого!!! Один фундамент. І деінде підвали. Так от в одному з підвалів, там де окуповано, живе бабуся.

Я не розумію, чому вона не хоче евакуйовуватись, навіть на їхню сторону, вже декілька місяців вона кожного дня терпить обстріли, живе з нею декілька курок і все. Харчується вона скоріш за усе, що залишилось з консервацій! Дуже шкода цю жіночку і дуже надіюсь, що скоро ми її звільнимо та доставим їй необхідне", – зазначають в ОТУ "Харків".

Українські військові зазначили, що час від часу вдається за допомогою безпілотників скинути воду в маленьких пляшках та трохи їжі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Люди повертаються та не хочуть вивозити дітей: як проходить примусова евакуація на Харківщині

З 29 населених пунктів Куп’янського району на Харківщині евакуювали 34 дітей. Про це розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов під час прес-підходу в Офіційному Медіацентрі ХОВА, інформує портал "Коментарі".

Наразі відповідно до рішення Ради оборони Харківської області триває обов’язкова евакуація в примусовий спосіб сімей з дітьми із 29 населених пунктів Куп’янської, Кіндрашівської та Курилівської громад. Силами профільних служб, правоохоронців та волонтерів вдалося евакуювати 34 дитини. Ще необхідно перевезти до безпечних територій 236 дітей з їхніми батьками.

"Евакуаційні заходи тривають згідно визначеного плану. Правоохоронці пояснюють родинам із дітьми, що мешкають в цих населених пунктах, про необхідність евакуації для їх безпеки. Ще одна складність – розбіжності в фактичному місці проживання таких родин та реєстрації. За нашими даними 10 родин виїхали із цих населених пунктів самостійно. За потреби забезпечуємо людей житлом в місцях компактного розташування чи евакуацією в інші регіони країни, продуктами харчування, гігієнічними наборами тощо", — зазначив Олег Синєгубов.

Які випадки трапляються з евакуйованими на Харківщині – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини