Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вже почали перекидати військових: у Зеленського розповіли, як і де Росія починає новий наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже почали перекидати військових: у Зеленського розповіли, як і де Росія починає новий наступ

Потрібно зробити так, щоб ця спроба наступати була остання для Російської Федерації, переконаний радник ОП Олексій Арестович

6 січня 2023, 17:50 comments15086
Поділіться публікацією:

Російське командування зараз активно доукомплектовує кадрові частини мобілізованими, яким пощастило не загинути одразу після того, як вони одягли військову форму. Вони пройшли підготовку на полігонах упродовж 2-3 місяців і тепер вирушають на фронт. Як передає видання "Коментарі", про це розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович, пише "УНІАН".

Вже почали перекидати військових: у Зеленського розповіли, як і де Росія починає новий наступ

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Арестович зазначив, що Москва заводить по роті, по батальйону, починають заводити в Україну.                                                                        

"Це не десятки тисяч, це поки що десяток тисяч. Але процес пішов, вони накопичуватимуться, вже накопичуються", — розповів Олексій Арестович.

За його словами, лише у передмісті Бахмуту Росія сконцентрувала 200 тисяч військових. Але це тільки на перший погляд така цифра виглядає жахливо. Насправді більшість із цих військових не навчені професійно воювати і це просто "гарматне м'ясо".

Радник глави ОП зазначив, що завдання України разом із західними союзниками зробити все можливе, щоб така спроба наступати була для Росії останньою. Українське командування чудово розуміє всі загрози та знає, як їх подолати.

За інформацією Арестовича, російське командування довго не могло вирішити, де саме наступати, обговорювалося Запорізький, а також Харківський напрям, але все ж таки здоровий глузд узяв гору і саме тому Росія кидає всі сили виключно на Донбас.

Читайте на порталі "Коментарі" — РФ в Україні більше не стріляє: у Шойгу відрапортували президенту РФ Путіну, що виконали його наказ про припинення вогню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини