Вже найгарячіше не під Покровськом: Генштаб розповів про активізацію РФ ще на одному напрямку

Ворог намагається знову просуватися Куп'янським напрямком

Минулої доби на фронті сталося 159 бойових зіткнень. При цьому на Куп'янському напрямі було більше атак РФ, ніж Покровському. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ.

Зазначається, що на Куп'янському напрямку кількість атак за добу зросла до 22. Сили оборони відбивали штурмові дії противника у Сіньківки, Новоселівки, Піщаного, Стельмахівки та Лозової.

У свою чергу, на Курахівському напрямі Сили оборони зупинили ворожі атаки поблизу Цукуріного, Острого, Георгіївки, Антонівки, Костянтинівки та у напрямку Богоявленки, де ворог 28 разів намагався прорвати оборону ЗСУ.

А на Покровському напрямку українські воїни відобразили 15 штурмів та атак у районах населених пунктів Миколаївка, Селидове та Лисівка, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити підрозділи ЗСУ із займаних рубежів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - британська розвідка назвала два населені пункти, на які наступатиме РФ після Вугледару.

Також видання "Коментарі" повідомляло – буквально й дня не минає, щоб DeepState та ISW не повідомляли, що окупанти просуваються та захоплюють дедалі нові території на Донбасі. Однак, якщо раніше йшлося про невеликі села, то після захоплення ворогом Вугледара стало зрозуміло, що ситуація дійсно загрозлива. Що насправді відбувається на фронті? Чи справді фронт почав суттєво прогинатися не на нашу користь? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – чим загрожує окупація Вугледара: де ще можуть активізуватись серйозні бої.